M.A.C. – Diva Lipstick

 

Mac Diva1 Sinterklaas heb ik vanwege Lea niet echt gevierd; ik was er bepaald niet voor in de stemming. Gelukkig heb ik het liefste vriendje van de wereld die mij toch wilde verwennen met wat fijne cadeau’s (waaronder een heerlijk pakket van Lush!) zoals deze lipstick die al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond! Whoee! En vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien.

Mac Diva2 Laat ik maar niet teveel woorden vuil maken aan de bekende huls van M.A.C. Ik denk dat iedereen deze inmiddels wel kent.

Mac Diva3 Heavy hè! Echt een hele donkere, winterkleur!

Mac Diva4 Ik ben dol op dit soort kleurtjes tijdens de donkere wintermaanden!

Mac Diva5 Mac Diva6 Hier zie je goed dat de kleur er op de huid minder heftig uitziet als in de huls. Het pigment is helemaal top!

Mac Diva7 De finish is ‘matte’. Dat betekent dat hij goed gepigmenteerd is, redelijk stroef aanbrengt, lang blijft zitten en een mat effect geeft (duh).

Mac Diva8 De kleur is echt donkerrood met een paarse ondertoon. Prachtig gewoon!

Mac Diva9Ik ben heel erg blij met deze lipstick. De kleur vind ik onwijs classy en zeker geschikt voor deze donkere maanden. Ik denk dat ik deze lipstick met kerst ga dragen!

Mac Diva10De lipstick brengt vanwege z’n matte finish wat stroever aan wat er voor zorgt dat ik langer bezig ben met aanbrengen. Maar ik heb het er graag voor over. Als de lipstick eenmaal zit, blijft ‘ie de hele dag mooi zitten. Wel is het mooier om het na een maaltijd bij te werken, want aan de binnenkant wil ‘ie dan nog wel eens slijten.

Ik ben onwijs blij met deze lipstick die nu al mijn favoriet is! Ik hou van M.A.C., ik hou van matte lipsticks en ik hou van donker. De perfecte combi! I’m in love!

M.A.C. is te koop bij o.a. Douglas, Bijenkorf en M.A.C. counters. Voor een lipstick betaal je €19,50.

Wat vinden jullie van deze donkere lipstick? Zouden jullie zo’n kleurtje ook dragen?

Liefs,
Lisa

4 reacties op “M.A.C. – Diva Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>