L’Oréal True Match Foundation

Over deze foundation is al veel geschreven, meestal erg positief. Daardoor werd ik natuurlijk ook nieuwsgierig en besloot ik deze True Match foundation van L’Oréal gauw mee te nemen toen er weer een aanbieding was (I love sale haha). Vandaag laat ik zien of ik net zo enthousiast ben over deze foundation.

loreal3 De True Match foundation komt in een glazen flacon met doorzichtige dop. Er zit trouwens spf in de foundation, helaas is het ‘maar’ spf17.

loreal2 Een simpel pompje. Hier ben ik fan van, want dit maakt het makkelijk om te doseren. Ik gebruik iedere keer precies 1 pompje.

swatch De substantie is vloeibaar en vrij dun. Persoonlijk hou ik hier wel van.

zonder-makeup Laten we eens kijken of ik net zo positief ben over deze foundation. Ik begin natuurlijk met een foto zonder make-up.

met-foundation En….ja, ik ben blij! Hij dekt mijn vlekjes op mijn kin en wangen, en heeft een mooie matte finish. Ook is het een fijne, vloeibare substantie om mee te werken en ik heb niet het gevoel dat ik mijn huid volsmeer.

met-rest-makeup Met de rest van mijn make-up. De foundation blendt zo goed in mijn huid en ziet er natuurlijk uit. Helaas vind ik de foundation voor nu ietsje te donker. Maar in de zomer (als ik ietsje bruiner ben), zal dit de perfecte match voor me zijn.

loreal1

Ik ben dik tevreden over deze foundation; het zou zomaar eens een favoriet kunnen worden! Nog eerst een kleurtje scoren voor mijn (lichtere) winterhuidje zodat ik er de komende tijd veel plezier van ga hebben.

De foundation blendt goed in de huid, blijft lang zitten en voelt prettig op de huid. Zeker een toppertje dus.

L’Oréal is te koop bij de drogist. De True Match foundation kost €16,99.

Hebben jullie deze foundation al eens geprobeerd?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “L’Oréal True Match Foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>