Een gat in mijn neus!

Wanneer ik in de spiegel kijk, zie ik wel eens dingen in mijn gezicht die ik graag zou willen veranderen. Zo zou ik een moedervlek op mijn kaaklijn graag willen weglaten halen, of zou ik wel dikkere lippen willen. Maar over het algemeen ben ik hier verder niet serieus in en laat ik het voor wat het is.

Wat mij wel stoort, en blijf storen is mijn gat in mijn neus..

GERMANY ANIMALS

Bron

 

‘Laat dan een piercing in je neus zetten, dat vind ik minder erg!’, antwoordde mijn moeder op de vraag of ik een tongpiercing mocht. Toen ik een jaar of 16 was, vond ik piercings erg tof (nu nog steeds hoor). Dus toen mijn moeder mij dit antwoord gaf, was ik blij dat ik van haar in ieder geval een neuspiercing mocht, al had ik liever een tongpiercing gehad. Zo naïef als ik was, liet ik dus snel een neuspiercing zetten zonder er al te veel research over gedaan te hebben.

Lisa met neuspiercingHier droeg ik mijn neuspiercing nog gewoon. Foto is uit 2010.
Ik hield altijd van een subtiel knopje.

Dit is op zich niet zo erg, want een neuspiercing kan erg subtiel zijn en heeft niet zoveel risico’s. Maar ik had gewild dat ik me in 1 aspect over de piercing had verdiept; namelijk geeft het later littekens?
Want toen ik in 2010 de neuspiercing niet meer bij mij vond passen, heb ik ‘m er in een opwelling uitgehaald. De ene dag haalde ik mijn rijbewijs met neuspiercing in, en de volgende dag had ik genoeg van dat ding in mijn neus. Ik vond dat ik er te oud voor was geworden en het paste niet meer bij mijn dagelijks leven en omgeving.

16decemberDeze foto is recentelijk genomen, dus zo’n 5 jaar 
na het uithalen van de piercing. Je ziet nog steeds
een klein gaatje in mijn neus zitten..

Maar nu zit er dus een gaatje in mijn neus; heel klein, maar het is er wel. Ik ging er eerst van uit dat het wel zou dichtgroeien, maar tot op de dag van vandaag ziet het er hetzelfde uit. Je ziet duidelijk een gaatje in mijn neus. Het is een blijvend litteken geworden en daar baal ik van!

Dit zou ik graag willen veranderen, omdat het me al jaren erg stoort wanneer ik foto’s van mezelf zie. Had ik maar nooit die neuspiercing genomen..

Hebben jullie hier ervaring mee, met littekens na het uithalen van je piercing? Hebben jullie tips, of ideeën? Ik hoor het graag!

Liefs,
Lisa

6 reacties op “Een gat in mijn neus!

  1. Ja ik begrijp het helemaal! :( Dat heb ik met mijn navelpiercing. Ook genomen op mijn 16e maar nu helemaal klaar mee. Als ik hem eruit haal zie mijn navel en een gat erboven. Maar ik vind zonder piercing ook niet mooi, maar ik wil hem ook niet meer in :P Dilemma’s haha

  2. Interessant om te lezen, maar wel echt balen dat het gaatje niet weg is gegaan! Ik heb zelf geen littekens van piercings; ik heb alleen gaatjes in mijn oren en die gebruik ik nog steeds. Wat ik doe bij de littekens die ik heb, is vooral veel scrubben en dat helpt wel met het vervagen. Ik weet alleen niet of dat ook bij jou werkt omdat je het meer een gaatje is. Hopelijk vind je een manier om hem voorgoed weg te krijgen!

  3. hmmm, ik herken dit eigenlijk best wel een beetje…ik heb ook een piercing in mijn neus gehad en vond het ineens genoeg,,,deruit dus! nog steeds zie je het gaatje ( putje), al stoor ik mij er niet echt heel erg meer aan…Ik kan je jammergenoeg niet echt adviseren hiermee…

  4. zelf heb ik ook een piercing gehad, in mijn lip en daar zie je nu na 3 jaar ook nog steeds het gaatje van. Alleen verder ziet niemand het want als ik vertel dat ik een piercing heb gehad weten ze me niet te vertellen waar. Ik kan me voorstellen dat je er last van hebt maar heb er geen ervaring mee, omdat het me niet stoort. Misschien een litteken crème?

  5. ik ben het aan het laten weglaseren. ze laseren heel diep zodat de huid van binnenuit moet gaan herstellen zodat het gat word opgevuld. moet wel meerdere keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>