NOTM: September

Het is alweer (bijna) oktober! Dat betekent dat we er nu echt niet meer onder uit komen; het is herfst en de zomer is toch echt voorbij! Ik laat jullie nog snel even zien welke nagellakjes ik gedragen heb in september.
Kijk gezellig even mee :)

notm1

 Essence – Miss Captain

Ik begon deze herfstige maand dan ook maar meteen met een donker kleurtje. Ik vind dit soort grijs/blauwachtige kleurtjes echt tof. Deze van Essence had ik pas gekocht, dus moest ik meteen gebruiken. Als leuk detail bracht ik nog grappige nailstickers (van de Action) aan.

 

notm2

Essence – Keep Calm & Go For A Walk

Dit lakje uit de Hello Autumn lijn van Essence (van vorig jaar, of alweer 2 jaar geleden? Wat gaat de tijd soms snel!), wilde ik weer eens gebruiken vanwege het Thermo effect. Ik was weer vergeten dat het bij dit lakje wel een beetje tegenviel. Ook het kleurtje zelf vind ik niet echt speciaal. Maar ach ja, het is een herfst lakje ;)

 

notm3

Essie – Mint Candy Apple

Na 2 herfstige nagellakjes was ik er wel weer klaar mee haha. Ik snakte weer naar een fris kleurtje en koos snel deze mooierd van Essie. Ik hou van deze nagellak! Heb ik soms stiekem alweer heimwee naar de zomer?

 

notm4

Essie – Go Ginza

Het frisse appel kleurtje smaakte naar meer en daarom koos ik voor deze beauty van Essie. Een prachtig zacht lavendelkleurtje dat me aan mooie lentedagen doet denken. Zucht, de lente is nog lang niet in zicht! Ik vrolijkte de boel nog eens extra op met schattige nagelstickers (van de Action).

 

notm5

Essie – No More Film

Jeej, de zin voor de herst was weer terug! En daar hoort een prachtig donker lakje bij! Ik koos weer voor Essie (hoezo mijn favoriete nagellak merk?) in deze geweldige donkerblauwe kleur! Dit lakje kocht ik laatst bij de Etos voor 50% korting!
Wat blijven lakjes van Essie lang mooi zitten zeg! Vandaar dat ik deze maand ‘maar’ 5 nagellakjes heb gedragen; Essie lakjes blijven nou eenmaal erg lang mooi op de nagels.

Wat hebben jullie de afgelopen maand op jullie nagels gedragen? Zijn jullie al helemaal ‘into’ de herfstkleurtjes?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “NOTM: September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>