M.A.C. Lipstick – Relentlessly Red (Retro Matte)

 

mac2Eindelijk heb ik voor mij dé perfecte rode lipstick gevonden! Ik liep door de M.A.C. waar ik altijd blijf plakken aan het lipstickschap. Deze kleur heb ik wel 3 keer opnieuw geswatched voordat ik ‘m uiteindelijk kocht. Maar wat ben ik er gelukkig mee! Ik laat ‘m jullie met alle plezier zien!
Lees dus snel verder..

mac1 De hulzen van M.A.C. kennen we nu onderhand wel, maar toch laat de verpakking mijn hartje steeds sneller kloppen. Komt dit misschien omdat ik weet wat voor kwaliteit ik kan verwachten? Anyway, ik vind het altijd een feestje om de lipstick uit deze huls te zien verschijnen.

mac De camera heeft hier de kleur goed weten vast te leggen. Het is echt een perfect rode kleur met een koele ondertoon.
Vinden jullie ongebruikte lipsticks er ook zo prachtig uitzien? Ik vind het bijna zonde om ‘m te gaan gebruiken haha!

hand swatch Met een swatch creëer ik al deze prachtige kleur. De lipstick is dus erg goed gepigmenteerd, en kijk die finish eens! De retro matte finish is lekker mat..matter dan mat! Er is geen spoortje van shine te zien! I like it!

lip swatch Een nadeel van een goede matte lipstick, is dat ‘ie wat stroever en dus lastiger aanbrengt dan een meer romige lipstick. Relentlessly Red is dus moeilijker aan te brengen, en kost daardoor wat meer tijd. Maar daar tegenover staat dan wel dat een matte lipstick als deze, wel lekker lang blijft zitten!

full faceDe lipstick maakt mijn look echt af en laat mijn gezicht stralen. Ik denk dat dit kleurtje geschikt is voor iedere dame, ongeacht je huidskleur.

Ik ben onwijs blij met deze lipstick en weet nu al dat ik ‘m regelmatig zal gaan gebruiken! M.A.C. kan mij gewoon niet teleurstellen als we het over lipsticks hebben..

M.A.C. is te koop bij de M.A.C. counter, in de Bijenkorf en online. Voor een lipstick betaal je €19,50.

Wat vinden jullie van Relentlessly Red? Zou het een kleurtje zijn die je wel zou willen dragen?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “M.A.C. Lipstick – Relentlessly Red (Retro Matte)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>