Thierry Mugler: Womanity

Thierry Mugler is mijn favoriete parfum merk. Ik ben gek op Angel, Alien en Womanity. Laatst had Thierry Mugler zijn favoriete geuren opnieuw uitgebracht, ditmaal met leer erin verwerkt. Erg apart.
Thierry Mugler heeft ook zijn 4 belangrijkste geuren, waaronder Womanity, getransformeerd tot ‘The Taste of Fragrance’ lijn waarin ze de geuren versterken met ‘etensgeuren’.

Het flesje lijkt erg op het origineel, maar heeft leuke accenten gekregen. Ik vind het flesje erg leuk! De vloeistof is mooi roze (I love pink) en de versieringen rondom de dop zijn echt gaaf en stoer. Aan de zijkant piept er een gezichtje uit.

En dan de geur.. Mjam!! De geur van Womanity is duidelijk aanwezig, alleen anders.. Minder zoet, minder meisjesachtig, iets zwaarder.
De geur is ontzettend origineel, ik ken geen enkele geur die hier op lijkt, en blijft goed hangen. 1 Keer spuiten in de ochtend, en als je nog behoefte hebt later in de middag. Maar de geur blijft aanwezig, maar niet te opvallend of zwaar.

De geur wordt op internet als volgend omschreven:

De stralende zoetheid van de vijg en de marinegeur van de kaviaar geven de ontelbare gezichten van vrouwelijkheid weer. In de Taste of Fragrance editie blijft het mysterie van Womanity onaangetast. Het zoet-hartige akkoord wordt nog uitzonderlijker en verontrustender met de verstrengeling van chutney gemaakt van vijgen, die subtiel gekruid en gekonfijt zijn in zoete azijn.
(www.parfumerie.nl)

Ik ben echt verkocht, het is wederom een fantastische geur en verschilt voldoende van het origineel. Deze speciale Haute Cuisine lijn is helemaal geslaagd dus.
Thierry Mugler stelt mij nooit teleur..

Deze geur is bij de luxere drogisterijen te koop.
Voor 50ml betaal je € 69,00 maar ik heb hem ook voor € 31,50 voorbij zien komen (www.bijenkorf.nl).

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>