Essence Rock Out!! Glow In The Dark Topcoat

 

IMG_8000 Naast de blush uit de Rock Out!! collectie van Essence, nam ik ook de Glow in the Dark Topcoat mee. Zo’n soort topcoat had ik natuurlijk wel eens eerder zien liggen in de winkels, maar nog nooit aangeschaft. Toen ik ook nog zag dat er sterretjes in deze Glow in the Dark topcoat zitten, moest ik ‘m natuurlijk hebben.

IMG_8001 Deze topcoat heet Biggest Fan en komt in een simpel nagellakpotje zoals we gewend zijn van Essence. Het ziet er een beetje milky uit en bevat veel sterretjes (die naar de bodem zakken, dus je moet voor gebruik even goed schudden of liever rollen). Het is de bedoeling dat je je nagels lakt met een nagellakje waar je zelf zin in hebt, en vervolgens 2 keer deze topcoat overheen aanbrengt. Omdat het een ‘milky touch’ geeft aan je nagellak, besloot ik voor een pastelblauw kleurtje te gaan.

 

zonder topcoat

Dit is mijn nagellak zonder de topcoat, ik koos voor een lichtblauw kleurtje, zodat het geen gek milky effect kan worden.

 

met topcoat Hier heb ik de topcoat twee keer aangebracht. Je ziet dat er qua kleur niet veel verschil is gelukkig. En de sterretjes zijn wel lastig om te pakken en goed aan te brengen. Ik had er de dagen later steeds meer last van dat ze aan mijn panty bleven hangen hahah.


IMG_8067Maar goed, het is een Glow in the Dark topcoat, dus het belangrijkste is natuurlijk..lichten ze daadwerkelijk op in het donker? En ja, dat deden ze echt wel! Ik heb er geen foto’s van kunnen maken (wel even geprobeerd, maar heb ‘t toen opgegeven; ‘t lukte echt niet haha), maar toen ik ‘s avonds naar bed ging, waren mijn nagels in het donker heel goed zichtbaar. Mijn vriend vroeg zich even af wat hij toch in ‘s hemelsnaam zag!

Deze Glow In The Dark Topcoat doet dus wat ‘ie belooft en dat is heel prima. Ik zal deze topcoat er niet heel vaak bijpakken, maar wanneer ik weer eens een grappig effectje wil op mijn nagels, of een feestje heb, zal ik zeker deze weer gebruiken.

Deze Glow In The Dark Topcoat van de Rock Out!! LE van Essence ligt op dit moment in de winkels (Kruidvat en Trekpleister) en is te koop voor €1,99.

Hebben jullie al eens een Glow In The Dark Topcoat geprobeerd? Wat hebben jullie uit deze Rock Out!! collectie weten te scoren?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Essence Rock Out!! Glow In The Dark Topcoat

  1. Erg leuk! Snap wel niet goed waarom ze deze aan de collectie hebben toegevoegd aangezien Essence al een Glow in the dark lakje in het assortiment heeft, zonder de lastige sterretjes weliswaar :)
    x

  2. geeft de top coat licht in het donker of de nagellak die je op doet? en welke kleur geeft de top coat??????????????????????

    Liefs Avery Hettens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>