Essence Rock Out!!Hair Dye Powder

 

IMG_8002 Ohh yeah! Toen ik deze Hair Dye Powder van de Rock Out!! collectie zag, wist ik dat ik deze moest meenemen. Hij is in twee kleurtjes verkrijgbaar; roze en lila. Ik twijfelde heel erg, want ik vond dat ik maar eentje mocht meenemen, en koos uiteindelijk voor de lila. Ik laat jullie vandaag zien wat ik er van vind.

 

IMG_8003 De ‘haarpoeder’ komt in een klein compact doosje. Op de achterkant staat een beschrijving van hoe je het moet aanbrengen. In het kort; je moet altijd een handdoek gebruiken om je kleding te beschermen. Let ook op de ondergrond waar je staat (ga niet op de vloerbedekking staan en je haren inpoederen) maar bijvoorbeeld in de badkamer waar je makkelijk de vloer schoon kunt krijgen. Was je handen meteen nadat je klaar bent. De kleur breng je aan door de kleur over je haren de wrijven. Spray hierna haarlak over je haar, om je kleur in je haar te ‘locken’.
Ook moet je opletten met wat voor kleding je draagt, liever geen lichte kleding. De haarpoeder is niet waterproof, dus je kunt het makkelijk met water en shampoo weer uit je haar wassen.

 

IMG_8004 Dit kleurtje heet Best Female. Je kunt hier de ingrediënten teruglezen. Er zit talk in, wat ik wel jammer vind want dat maakt je haar zo stroef.

 

IMG_8005 Zo ziet het er uit als je de deksel van het potje haalt. Het poeder is in vaste vorm en daardoor makkelijk over je haren te wrijven.

 

Hand Wanneer ik de poeder over mijn haren wrijf, gebruik ik mijn hand om mijn haren op te leggen. Dus ik pak een pluk haar, borstel dit uit en hou mijn hand achter de pluk terwijl ik met mijn andere hand met de poeder over mijn haren wrijf. Hierdoor komt er ook veel poeder op mijn hand terecht (en niet alleen mijn handen zaten onder, maar ook de wasbak, de handdoek en een beetje de vloer).

Hierna sprayde ik best veel haarlak over de poeder heen, omdat toen ik het eerder testte en maar een beetje haarlak gebruikte, de kleur na een uur er al uit was..Je moet dus best wat haarlak gebruiken om de kleur op z’n plek te houden.

 

Essence rock out En tadaaaaa, dan krijg je dit effect.

essence hair powder

De kleur vind ik best mooi overkomen op mijn haar. Helaas was dat wel het enige pluspuntje dat ik kan noemen. Het effect is leuk, maar alles eromheen vind ik het niet waard. Want wat kost het veel moeite om het in je haar te krijgen. Alles zit onder de paarse poeder. Je moet ook heel voorzichtig met je haar omgaan, anders is de kleur er snel weer uit. En het allervervelendste vind ik…:

 

essence hair dye powderhoe ontzettend stroef het mijn haren maakt! Mijn haren waren echt letterlijk losse, onbeweeglijke plukken die niet door te borstelen waren. Mijn haren waren echt in touw veranderd en uit frustratie heb ik meteen mijn haren gewassen; ik werd er echt gek van!

Dus helaas, is het helemaal niets voor mij. Ik zal het waarschijnlijk zelfs voor een feestje niet uit de kast pakken, want wat heb ik aan tof lila haar, als het verder eruitziet en voelt als touw?

Wil jij dit wel uitproberen; deze Hair Dye Powder ligt nu in de winkel en maakt deel uit van de LE Rock Out!! collectie van Essence, en is naast deze lila kleur ook in het roze verkrijgbaar. Ze kosten €2,99.

Lijkt dit wel iets voor jou?

Liefs,
Lisa

7 reacties op “Essence Rock Out!!Hair Dye Powder

  1. Nee ik vind dit ook niet echt wat voor mij! Zo stom ook dat het je haar zo stroef maakt, doordat de plukken die gekleurd zijn er dan toch anders uitzien dan de rest van je haar is het hele wauw effect van de kleur weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>