Too Faced – The Return Of Sexy

Bij mijn laatste Sephora bezoekje kon ik dit mooie palette niet weerstaan. Dit palette was mij niet eerder echt opgevallen omdat ik vooral kijk naar die kleine compacte palettes van Too Faced (zoals Naturel Eye, Matte Eye etc.). Maar..toch wist deze schoonheid mij te overtuigen en zo werd ik de trotse eigenaar van het The Return Of Sexy Palette.

Een mooi doosje dat precies op het palette lijkt.

Op de achterkant staan de kleuren en de inhoud. Zo krijg je er nog een (mini) tube Shadow Insurance (eye primer) bij en een waterproof eyepencil! Leuk, van die extraatjes waar je ook echt wat aan hebt!

Het palette. Het is best zwaar, maar wel helemaal van plastic. Het openen gaat makkelijk, maar het sluit erg goed. Als je het opent, gaat wat ‘ie stroef, maar dat vind ik wel fijn. Zo kun je niks verkeerds doen. ;)

De kleuren die erin zitten.

Ooh prachtige kleuren!

* Naïeve
* Ingénue
* Innocent
* New In Town
* Casting Couch

* Pink Diamon
* Icon
* Divorcée
* Hopeless Romantic
* Primadonna

* 7 Year Itch
* Bombshell
* Hollywood
* Maneater
* Beautymark

The Ingénue:

Ik hou van dit soort kleurtjes: natuurlijk, altijd te combineren. Ook zit er een mooie shimmer in. Daar hou ik ook wel van zo op z’n tijd.

Deze look heb ik gemaakt met de kleurtjes in het eerste vierkantje: The Ingénue. Stiekem is dit meteen mijn lievelingsvakje.

Een close-up van deze look.

Het tweede vierkantje (zo noem ik het maar even voor het gemak) heet The Icon:

Ook prachtige kleuren dit. Alle kleuren zijn shimmery, behalve de eerste. Die is bijna mat.

Dit is een look die ik gemaakt heb met de kleuren uit The Icon. De kleuren zijn vrij zacht wanneer je ze aanbrengt. Als ik de kleuren echt wilde laten spatten had ik een witte basis (Jumbo Pencil van NYX in Milk bijv.) moeten gebruiken, of de kleuren nat aan moeten brengen.

Ik vind de look wel mooi, maar was wel teleurgesteld over de kleurpigmentatie. Het is niet duidelijk paars.

Het laatste vierkantje oogschaduws heet The Bombshell:

Ook mooie, naturelle kleuren, maar nu koel. The Ingénue bevatten warme kleuren, en The Bombshell koele kleuren. Voor ieder wat wils dus.
Uit dit rijtje vind ik vooral Maneater (enerlaatste kleur op mijn hand) erg mooi!

Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Ik moet eerlijk zijn dat qua pigmentatie de kleuren een beetje tegenvallen.

Maar er zijn vele mooie looks mee te maken. Dit is de look close-up

Natuurlijk kun je alle kleuren gebruiken die je wilt voor een look, maar ik heb me nu even netjes gehouden aan de ‘hokjes’.

Ik vind de kleuren erg mooi, al hadden ze wat gepigmenteerder mogen zijn. Wel is er genoeg afwisseling en zijn ze wel goed op te bouwen.
Het palette zelf vind ik ook erg mooi. Handig is het dat er van binnen een spiegeltje in zit. De kaartjes die daarachter verstopt zijn..tja daar heb ik nog niets van kunnen zien. Met geen mogelijkheid krijg ik die daaruit haha!

Het potlood is ook erg fijn trouwens! Met de ene kant teken je een potloodlijntje, en met de andere (linkerkant) zit een rubberen kwastje dat je kunt gebruiken om het lijntje te vervagen, die erg fijn werkt moet ik zeggen!

Zie hoe mooi het lijntje vervaagd kan worden. En waterproof dat ‘ie is! Deze lijntjes bleven de hele dag op mijn hand zitten, ook na meerdere keren handen wassen. Ik ben blij met dit potloodje, wat een leuk extraatje!

Al met al ben ik wel tevreden met dit palette, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik betere Too Faced palettes heb.. Maar de kleuren..wat zijn die mooi.

Too Faced is (nog) te koop bij Sephora of online. Ik geloof dat ‘ie rond de 63 euro kost, maar dat heb ik er niet voor betaald, ik betaalde er met een actie rond de 45 euro voor.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

12 reacties op “Too Faced – The Return Of Sexy

  1. Zelf heb ik dit palet ook, maar moet eerlijk bekennen dat ik hem bijna niet aanraak. Het potlood daar in tegen gebruik ik dagelijks en ik kan dan ook echt niet meer zonder

  2. De palette is en blijft gewoon incredible! De pigmentatie is op en top en de kleurencombinatie is ook amazing. Je looks zijn schitterend, love de hoeveelheid aan shimmers. :D

  3. Mooi! Ik heb zelf al regelmatig staan twijfelen bij dit paletten, maar ik ben bang dat er toch te veel kleuren in zitten die ik niet ga gebruiken. Je hebt er erg mooie looks mee gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>