Oog Make Up Verwijderen met Kokosvet

Zoals jullie eerder konden lezen ben ik gek op kokosvet. Ik gebruik het twee keer in de week als haarmasker *klik voor artikel*.
Maar je kan kokosvet voor meerdere dingen gebruiken, zoals het verwijderen van oogmake-up. Dit sprak mij niet echt aan, dus had het nooit geprobeerd. Vorige week wilde ik het toch eens testen.

Het moet pure kokosolie zijn.

Dit is mijn oogmake-up. Niet weinig dus. De kokosolie heeft veel te verwijderen.

Mijn kokospot is al een stuk leger dan het vorige kokosartikel.

Ik pak wat kokosvet in mijn handen en wrijf het door mijn handen om het vloeibaar te krijgen. Dit gaat makkelijker dan je denkt!

Ik wrijf het zachtjes met mijn handen over mijn make-up. Het lost gewoon op zoals je ziet.

En met een watje haal ik dan simpel alles er af.

Zo ziet het watje eruit. Best goed. Dit had ik niet verwacht haha!

Tadáa, oogmake-up succesvol verwijderd ;)

Hierna ga ik nog over mijn hele gezicht met een reinigingsdoekje en vervolgens nog reinigingszeep. Maar dit is een fijne stap om eerst je oogmake-up af te halen.
Ik vond het fijner en beter werken dan ik verwacht had! Wat mij het meeste opviel, was dat ik minder hard aan het wrijven was met de kokosolie dan ik normaal doe wanneer ik iets anders gebruik. Deze methode is dus beter voor mijn tere huid rondom mijn ogen.
Het enige nadeel is dat je wel een vettig laagje kunt krijgen, maar dit trekt snel weer weg.

Ik vind dit zelfs zo’n fijne methode dat ik het afgelopen week al meerdere keren gebruikt heb! Ik vind het een fijn gevoel dat ik mijn huid minder hard aanpak.

Kokosolie is te koop bij toko’s en natuurwinkels.

Gebruiken jullie wel eens kokosolie? Waarvoor?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

1 reactie op “Oog Make Up Verwijderen met Kokosvet

  1. Ik heb nog nooit kokosolie gebruikt maar zo te zien moet daar maar eens verandering inkomen. Gelijk een goede tip ook als mijn oogmake-up reiniger op is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>