MUA – Mosaic Blush English Rose

 

MUA blush3Deze MUA blush zat laatst tussen mijn aankoopjes, en het werd tijd om deze mooierd eens goed te laten zien. Ik stik in de blushes, en vind het dan ook niet nodig om iedere mooie blush die ik zie mee te nemen, maar op deze blush ben ik toch wel gevallen. Waarom, dat laat ik je zien.


MUA blush2 IMG_5709 Ik viel natuurlijk op het prachtige mozaïek patroontje. Er zijn vele kleurtjes in deze blush, zowel warme kleuren als koele kleuren; peachy roze, peachy oranje, paarsig, rood en goudachtig.

 

MUA blush1 Het doosje zelf voelt goed stevig; het is best even moeilijk om het doosje open te krijgen. Hij klikt goed dicht en gaat dan niet zomaar meer open.

 

MUA swatch Een swatch op mijn hand. Ik vond het niet makkelijk om dit op foto te krijgen, want het is echt subtiel. Een licht, koele roze kleur met een lichte shimmer.

 

zonder blush2 Mijn wang zonder blush.

 

met blush1 En mijn wang met de prachtige blush. De kleur is hier beter te zien dan op de swatch foto.

 

zonder blush Full face zonder de blush aangebracht.

 

met blush2 En hier is de blush aangebracht. Het geeft een gezonde glow en is minder koel roze dan de swatch op mijn hand.

 

met blush3 Ik vind de kleur best mooi. Eerlijk gezegd is het niet de mooiste blush die ik gezien heb, ik hou toch van iets mattere blushes. Ook vond ik de swatch (het koele roze) iets mooier dan hoe ‘ie op mijn wangen uitpakt. Maar al met al een prima blush.

 

MUA blush4De kleur van de blush vind ik niet spannend of vernieuwend, maar het superleuke patroontje maakt veel goed. Ook het feit dat deze blush niet veel kost, maakt het des te leuker om deze parel er ‘s ochtends bij te pakken en mijn gezicht te voorzien van een kleurtje. De blush is prima gepigmenteerd, niet te poederig en blijft goed zitten. Behalve dat ik mooiere kleurtjes gezien heb, kan ik niets negatiefs over deze blush zeggen.

Deze mooie MUA Mosaic Blush is te koop bij het Kruidvat met een MUA schap en kost €3,99.

Wat vinden jullie van de blush? 

Liefs,
Lisa

10 reacties op “MUA – Mosaic Blush English Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>