Mijn favoriete Lipgloss

Weer een favorieten artikel, dit keer over mijn favoriete lipgloss. Ik heb geprobeerd om er 5 uit te zoeken zodat ik het mooi mijn Top 5 favorieten kon noemen..Maar ik heb er 6 uit mijn stash gehaald en ik kon er geen meer terugleggen. Dus dit zijn mijn 6 favoriete lipglossjes.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd niet zo vaak lipgloss meer draag, ik ben de afgelopen maanden meer een lipstick-meisje geworden. Lipstick voelt natuurlijker en blijft langer zitten. Hier maak ik ook nog wel een favorieten over, maar nu mijn favoriete lipgloss.

Zijn ze niet prachtig..?;)

Ik zal al mijn beauties laten zien, maar eerst mijn ‘kale’ lip zodat je goed verschil kunt zien.

Dit is zonder lipgloss dus.

Mijn nummer 1 is een lipgloss van Sephora.

De kleur is gewoon ontzettend mooi, de perfecte nude kleur, maar met lichtroze ondertoon. Er zitten geen glittertjes in, maar hij glanst erg mooi.

De verpakking is ook erg handig. Het is een knijptubetje dat gemakkelijk te doseren is. De lipgloss komt dan via het kwastje naar buiten, waarmee je het op je lippen kunt smeren. De gloss voelt echt prettig aan, het voelt niet te plakkerig, niet tintelend of prikkelend, niet te dik of te dun en de substantie loopt ook niet uit. Het blijft goed zitten waar het zit.

Hier heb ik de lipgloss van Sephora op. Ik vind deze zo fijn dat ik van deze nog eens 2 extra gekocht heb. Helaas zijn ze nu niet meer te koop.. :( De kleur is Litchi shine.

 

Mijn nummer 2 is de lipgloss van Dior.

Ook deze kleur vind ik erg mooi. Het is een lichtroze kleur, een ‘my lips but better’- kleur. Hier zitten ook geen glimmertjes of shimmer in.

De verpakking is erg praktisch en fijn. Hij sluit goed en opent makkelijk. Je draait de dop los en dan komt er een fijne applicator uit. Ik vind deze erg apart, want het stukje waarmee je over je lippen gaat, draait rond. Het is een andere manier van aanbrengen dan ik gewend ben.
Verder vind ik de substantie ook prettig. Plakt niet, loopt niet uit, en proeft ook niet gek (maar ook niet lekker haha).

Hier draag ik de Dior lipgloss. Er komt echt veel glans vanaf! Zo mooi. (Kleur no 2)

 

Op nummer 3  staat een lipgloss van NYX.

De kleur is wat gepigmenteerder dan die van Sephora en Dior. Een mooie, oudroze kleur met lichte shimmer.

 De dop is echt cute! Er zit een schattig strikje op.

De applicator is de meest voorkomende. Dit vind ik een erg fijne manier van aanbrengen, het brengt precies aan en is hygienisch. Helaas is de verpakking een beetje kapot, dus ik kan hem niet meenemen in mijn tas.
De substantie bij deze lipgloss is ook erg prettig (ja duh, anders zat ie niet in mijn favorieten natuurlijk;)) is niet plakkerig dik, en ook niet glibberig dun. Blijft mooi op zijn plek zitten, en houdt het makkelijk een halve dag vol!
En die geur… Dit is serieus de lekkerste lipgloss geur die ik ooit geroken heb! Zo zoet, en het doet me ergens aan denken..Maar nu ik de lipgloss een aantal maanden heb, weet ik nog steeds niet waaraan haha..

Hier heb ik de NYX lipgloss op. De kleur is French Kiss.

 

Mijn nummer 4 is een lipgloss van Mac.

De kleur is een mooie peachy kleurtje met veel glitters! Erg mooi.

De applicator is een kwastje, wat ook erg fijn werkt. Al gaat mijn voorkeur uit naar een applicator zoals die van NYX. Het kwastje heeft namelijk al een paar haartjes aan de zijkant die uitsteken, vanwege het terugstoppen van het kwastje in de huls die dan niet mooi teruggaan.. Dat is een nadeel aan deze applicator.
De substantie is wat dikker, maar blijft daardoor goed zitten. Hij brengt wat stroever aan. Maar dit vind ik geen ramp.

Hier heb ik de Mac Dazzleglass in Smile op. Je ziet dat deze gloss erg glimt en glittert. Ook erg mooi.

 

En dan mijn gedeelde 5e plek; weer een Sephora lipgloss en een lipgloss van MAX.

De kleur is ook een mooi lichtroze kleur, deze gloss is niet zo gepigmenteerd. Hij heeft wel shimmertjes erin zitten dat een mooi effect geeft.

De verpakking is echt briljant. Er zit op de zijkant een spiegeltje.. Zo kan je altijd je lipgloss bijwerken. Maar dat is nog niet alles..

Als je de applicator uit de huls haalt, brandt er een lichtje onder de dop. Je kunt dus zelfs in het donker je lipgloss bijwerken! Je hebt altijd voldoende licht bij de hand. Echt heel erg praktisch!
De substantie is ook erg prettig. Er komt helaas wat weinig kleur vanaf, van mij had ie iets meer gepigmenteerder mogen zijn.

Hier draag ik de lipgloss van MAX. Weinig kleur, maar wel erg mooie glittertjes. Wel een mooie gloss om te dragen. De kleur staat niet op de verpakking. Deze lipgloss is echt briljant, afgezien van het pigment, maar voor het ontzettend zachte prijsje.. Deze is te koop bij de Action en ik heb er geloof ik nog geen euro voor hoeven betalen.

 

De volgende nummer 5 is weer een lipgloss van Sephora, maar een andere uitvoering (die nog wel te koop is).

Deze geeft de meeste kleur af van mijn favo’s. Het is een supergave knalroze kleur. Helaas geeft ie iets minder kleur af dan ik gehoopt had. Maar toch nog een erg mooie kleur. Deze gloss bevat geen shimmer.

De verpakking is erg handig, een strakke slanke huls die makkelijk open en dicht gaat. De applicator heeft een aparte vorm, maar werkt super fijn. Dit is een prettige manier van aanbrengen.
Deze substantie is het dunste van alle 6. Hij heeft op een warme dag de neiging om licht uit te lopen in de mondhoeken, dat betekent af en toe in de spiegel checken dus! Hij blijft ook niet al te lang op de lippen zitten, maar de kleur maakt het weer goed.

Hier draag ik de Sephora lipgloss in Pin-up pink. Je ziet goed dat het een dunne substantie is, maar de kleur is echt mooi.

 

Dit zijn mijn beauties bij elkaar.

Nog een swatch op mijn hand.

vlnr. NYX, Dior, Sephora pin-up pink, Mac, Max en Sephora Litchi shine. Zo komen de kleuren iets mooier uit.

Ik draag niet vaak lipgloss meer, maar als ik een dagje lipgloss wil dragen (of over een lipstick heen wil dragen) dan kies ik meestal voor 1 van deze 6 glossjes.

Wat zijn jullie favoriete lipglossjes?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

2 reacties op “Mijn favoriete Lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>