FOTD: WeddingBells

full face Vrienden van ons gingen laatst in het gemeentehuis voor de wet trouwen. Hun grote bruiloft volgt in maart nog. Maar aangezien mijn vriend de getuige is, mochten wij bij deze gelegenheid ook aanwezig zijn. Voor mij natuurlijk een goed excuus om lekker na te denken over mijn make-up. Ik laat jullie vandaag zien welke make-up ik droeg.

 

full face2Voor een feestje ben ik altijd geneigd om naar een opvallende lipstick te grijpen, en mijn ogen rustig te houden. Nu mochten vandaag natuurlijk mijn ogen iets zwaarder aangezet worden, vond ik.

 

oog3 Omdat we er al vroeg moesten zijn en ik niet goed geslapen had (dus weinig tijd), sloeg ik de eyeliner over en verving die voor een oogpotloodje. Dit is veel makkelijker en sneller aan te brengen, Ook zijn foutjes makkelijker te verdoezelen. Ik merk dat ik dit tegenwoordig steeds vaker doe, omdat ik het ‘s ochtends in mijn beautyroom koud heb en door mijn koude, stijve handen niet lekker een eyeliner kan zetten.

 

oog2 Voor dit soort gelegenheden merk ik dat ik altijd teruggrijp naar mijn Naked2 palette. Ik kan toch wel zeggen dat dit mijn absolute favoriete oogschaduwpalette is!

 

oog1 Ik bracht Foxy en Bootycall samen aan onder mijn wenkbrauwen en bij mijn binnenste ooghoeken. Hier krijg je meteen een wakker en stralend effect van.
YDK (een van mijn favo kleurtjes uit dit palette!) bracht ik over mijn gehele ooglid aan en blendde dit eerst mooi uit. Vervolgens bracht ik zowel Busted als Blackout aan op het buitenste gedeelte van mijn ogen en blendde dit weer samen.

Ohja, en natuurlijk gebruikte ik mijn geliefde oogpotloodje van Essence (All I Want) om mijn wat rode ogen te maskeren, door dit potloodje op mijn waterlijn aan te brengen.

 

lipswatch Ik wilde weer eens een product gebruiken die ik niet veel meer gebruik, en ik koos voor een knalroze kleurtje van Catrice. Op de foto komt ‘ie veel roder over.
Later, toen dit kleurtje wat was afgesleten, gebruikte ik een redelijk neutraal glossje van Dior die ik nog in mijn tas had zitten.

 

gebruikte make-up Al mijn gebruikte producten.

 

face2 Op mijn gezicht gebruikte ik:

* L’Oréal – Nude Magique Eau De Teint
* Estée Lauder – Double Wear Concealer
* Laura Mercier – Secret Camouflage
* Catrice – Prime And Fine Translucent Loose Powder

 

Anastasia eyebrow Voor mijn wenkbrauwen:

* Anastasia – Brow Powder Duo
* Anastasia – Clear Brow Gel

 

face1 Op mijn gezicht wat kleur te geven:

* Nars – Laguna Bronzer
* Catrice – Defining Blush in Apropos Apricot
* MAC – Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle

 

face3 Voor mijn ogen:

* Too Faced – Shadow Insurrance
* Urban Decay – Naked 2 Eyeshadow Palette
* Catrice – Smokey Eyes Pencil in The Black Earl
* Essence – Kajal Pencil in All I Want
* Max Factor – Clump Defy

 

naked2 De gebruikte kleurtjes:

V.l.n.r.: Foxy, Bootycall, YDK, Busted en Blackout.

 

made to stay catriceEn voor mijn lippen:

* Catrice – Made To Stay in Mission PINKpossible

 

full face3Ik vond de look wel geslaagd. Een knalkleurtje op de lippen maakt iedere gelegenheid nog feestelijker en daarom kies ik daar toch iedere keer voor ;) En ik merk dat ik ook heel vaak voor YDK op mijn ogen ga, omdat ik dit echt een prachtig kleurtje vind. Het is heel neutraal met een mooie shimmer, en perfect op te bouwen om het iets heftiger te maken. Altijd geschikt dus.

Wat voor make-up look dragen jullie bij een bruiloft?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “FOTD: WeddingBells

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>