FOTD: Met Too Faced: World Domination Tour

Ik moet vaak van mezelf wisselen van make-up producten. Zo heb ik een hele tijd geleden het erg mooie Too Faced World Domination Tour doosje gekocht en die heb ik al een tijdje niet aangeraakt! Schande! Het is een best compleet doosje, dus ik besloot er vandaag weer eens een look mee te maken.

Met dit doosje ben ik vandaag dus aan de slag gedaan. Kijk mee wat het allemaal geworden is.

 

Ik heb dus voor de meeste dingen het Too Faced make-up doosje gebruikt.

 

Wat een mooi doosje he! En echt alles zit er in: Oogschaduws, wenkbrauwpoeder, eyeliner, blush, bronzer, highlighter en lipgloss. Ik heb dus naast dit doosje niet zo veel producten hoeven gebruiken.

Dit is wat ik uit het Too Faced doosje gebruikt heb voor mijn ooglook:

Dit zijn de kleuren die ik gebruikt heb voor mijn ooglook. Ik wilde het wat opfleuren, dus vandaar dat ik die paarse/blauwe kleur gebruikt heb op mijn bewegend ooglid. In de crease heb ik de licht bruine wenkbrauw poeder kleur gebruikt, en de donkerbruine kleur linksboven om nog wat extra diepte te creëren. De gouden kleur heb ik gebruikt als highlighter.

De twee zwarte kleurtjes linksonder zijn bedoeld als eyeliner. Ik heb een kwastje nat gemaakt en de rechter zwarte kleur als eyeliner gebruikt.

Voor mijn wenkbrauwen heb ik deze kleuren samen gebruikt. De donkere kleur is net iets te donker voor mij, en de lichtere kleur is net iets te licht. Samen zijn ze perfect.

De rood-roze blush heb ik op mijn wangen aangebracht. Op de foto zie je goed dat ‘ie nog mooie gouden shimmers heeft, erg mooi!

Links zitten 2 bronzers, die ik samen gebruikt heb om te shapen. En rechts zit een hele mooie highlighter die ik op mijn jukbeenderen heb aangebracht.

In het onderste laatje zitten 6 lipglosses. Ik heb de 2e van links gepakt. Ik vind ze allemaal wel mooi, behalve de laatste kleur en de 4e.

Dit is alles wat ik uit het doosje heb gebruikt. Veel he! De rest wat ik gebruikt heb:

* Gosh – Velvet Touche Primer
* Too Faced – Shaduw Insurance (eyeprimer)
* Make Up For Ever – Corrector (review)
* MAC – Studio Fix Fluid Foundation
* Make Up For Ever – HD Concealer
* Essence – Translucent Powder
* Essence – Lash & Brow Gel
* Clinique – High Impact Mascara

Ik vind het een erg mooie look geworden. Normaal werk ik niet snel met kleur op mijn ogen, maar vandaag kon ik me ertoe zetten om een beetje paars aan te brengen ;) Dit moet ik toch vaker doen. Zeker nu het lente is (nu het lente weer nog).

Het doosje van Too Faced vind ik erg fijn. Ik weet nog goed dat ik zeer verrast was van de kwaliteit van alle producten. Ik had niet zo’n hoge verwachtingen omdat het doosje er zelf al fantastisch uitzag. Maar de oogschaduws, blush, bronzer, highlighter, wenkbrauwpoeder, eyeliner en de lipglossjes, alles vind ik prettig in gebruik, is mooi en blijft goed zitten.

Wat vinden jullie van deze look? En van het doosje? :) Is het geen plaatje!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

3 reacties op “FOTD: Met Too Faced: World Domination Tour

  1. Mooie look heb je ermee gemaakt. Ohhh dat doosje is zooo leuk!! Handig ook, als je ergens gaat logeren ofzo, hoef je niet zoveel mee te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>