Essence Hidden Stories – Enter Wonderland Nailpolish

 

Essence Hidden StoriesDe nieuwe Limited Edtion van Essence ligt op dit moment in de winkel; Hidden Stories. Ik vind het schap er erg mooi en dromerig uitzien, ik kan hier wel van genieten. De eerste keer dat ik het schap in de winkel voorbij liep, nam ik nog niets mee. Maar dit lakje bleef in mijn hoofd rondspoken en ik besloot ‘m daarom toch mee te nemen. Ik was namelijk vooral bezorgd over de dekking..Lees je mee wat ik er uiteindelijk van vind?


Essence Hidden Stories1 Het nagellakje komt in een simpel flesje, met mooie, sierlijke letters. Wat jullie al meteen kunnen zien is dat de nagellak zeker goed dekt! Ik heb hier 2 laagjes op en dat vind ik zelf altijd het prettigst werken. Het eerste laagje was wel vervelend (als in dat het kwastje steeds nagellak ‘weghaalde’ en het effect dus heel streperig was) maar met een tweede laagje was daar niets meer van te zien.

 

Essence Hidden Stories4 Het effect is mat, en daar ben ik de laatste tijd niet meer zo’n fan van. Ik kocht dit lakje dus niet om dit effect, maar puur om de kleur. Maar de nagellak droogt dus zeker mat op. En hierdoor is de droogtijd ook vrij snel.

 

Essence Hidden Stories5 Omdat ik dus niet zo van het matte effect hou, besloot ik er een glanzende topcoat over te doen. Op deze foto hierboven heb ik die topcoat alleen op mijn pink en ringvinger aangebracht, zodat je goed het verschil kunt zien. Het is maar net wat je zelf mooier vindt.

 

Essence Hidden Stories6 En hier heb ik alle nagels van een glanzende topcoat voorzien.
De kleur is in het echt ietsje grijzer dan op de foto lijkt (en minder blauwig). Ik vind de kleur echt geweldig!

 

Essence Hidden Stories3Ik ben wel blij met deze aankoop. Vooral vanwege de mooie ijzige kleur in combinatie met een glanzende topcoat. Hou je van mat, dan is dit kleurtje ook je vriend.
Het lakken zelf vond ik wat irritant (vooral vanwege het eerste laagje dat slecht aanbrengt) maar ach, het zachte prijsje maakt veel goed.
De houdbaarheid is ook prima, al ligt dat bij mij ook aan mijn topcoat. Als je de nagellak mat wilt houden, draag je er geen topcoat over en dan is de houdbaarheid natuurlijk wat korter.

Essence Hidden Stories ligt nu in de winkels, en ik betaalde voor dit nagellakje €1,99. Dit is kleur Enter Wonderland en er liggen nog 4 andere (ijzige) kleurtjes in het schap.

Hebben jullie iets uit de collectie gescoord? Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Essence Hidden Stories – Enter Wonderland Nailpolish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>