Essence – Cinderella Highlighter&Nailpolish

 

IMG_0771 Op het moment ligt er een toffe Limited Edition van Essence, genaamd Cinderella, in de winkels. Eerlijk gezegd stond ik er niet om te springen; het kwam nogal kinderachtig op me over. Maar zodra ik de producten even goed bekeek, besloot ik toch deze higlighter snel mee naar huis te nemen. Een paar dagen later schafte ik dan ook nog de nagellak aan.

Ben je benieuwd naar de producten? Kijk dan snel verder!

IMG_0768 De highlighter in deze Cinderella collectie komt, zoals we gewend zijn van Essence, in een vrij simpele verpakking. Een doorzichtig plastic doosje, dat gelukkig wel stevig aanvoelt en goed opent en sluit.

 

IMG_0772 01. The Glass Slipper

De namen zijn weer erg leuk bedacht!

IMG_0769 IMG_0766 IMG_0765 IMG_0767 Wat een pareltje! Hier gaat mijn beautyhart sneller van kloppen. Wat een prachtige roosjes. Het spreekt meteen tot mijn verbeelding!

 

IMG_0774 Wat een goede swatch hé! Ik was echt positief verrast! En wat een ijzige, koele kleur! Normaal pak ik eerder een warme highlighter, maar wauw!

 

essence cinderella1 Wat een prachtige glans geeft deze highlighter!

essence cinderella

IMG_0788 The Glass Slipper brengt erg fijn aan met een kwast en vlekt niet. Ik kan gewoon geen minpunten opnoemen, alles is gewoon goed! Hoewel ik normaal een warmere glans prefereer, moet ik zeggen dat ik dit ook wel erg mooi vind!

Omdat ik zo enthousiast was over deze highlighter, ging ik een paar dagen later terug om de rest van de collectie nog eens goed te bestuderen..

cinderella..en nam (bij de 1+1 gratis) ook dit lakje mee van de Cinderella collectie. Ik hóu echt van dit soort kleurtjes.

Dit kleurtje heet Bibbidi-Bobbidi-Boo (hoe leuk!).

cinderella1 En hij stelt zeker niet teleur, want ik ben dol op dit lakje! Het dekt erg goed (na 1 laagje al, maar 2 dunne laagjes is gewoon mooier) en het kwastje vind ik ook fijn.

 

cinderella2Het lakje bleef ook mooi lang goed; zo’n 3 á 4 dagen! Maar dit kan natuurlijk voor een deel aan de topcoat liggen die ik gebruik.
cinderella3

Wat een prachtig paars/lila kleurtje hè! Er zitten trouwens ook kleine shimmers in.

 

Deze collectie sprak me in eerste instantie niet zo aan (het kwam nogal kinderlijk over), maar toch ben ik helemaal blij met mijn highlighter en nagellakje!

Deze Cinderella collectie van Essence ligt momenteel in de winkel (Kruidvat en Trekpleister). Voor het nagellakje betaalde ik €1,99 en voor de highlighter €3,39.

Hebben jullie iets uit deze collectie gescoord?

Liefs,
Lisa

8 reacties op “Essence – Cinderella Highlighter&Nailpolish

  1. Ik zag de titel, keek heel snel naar de foto, want toen zag ik al dat het om highlighter porn ging, maar toen las ik verder, peekte verder, het patroontje.. WAUW! Geen minpunten? Gurl, je had mij al bij de eerste foto, maar nu wil ik echt naar de winkel rennen, haha! Hij is inderdaad vrij koel, maar dat is leuk voor de verandering. Ik ga even kijken of deze op Silk Teddy lijkt van Too Faced, mijne is bijna op. Leef op de restanten. De nagellak heeft ook wel wat, maar die highlighter.. woah!

  2. Wat een mooie producten zeg! Vooral de highlighter vind ik erg gaaf! Jammer genoeg zag ik hem gister hier niet meer liggen bij Kruidvat en de lakjes en blush ook niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>