BareMinerals Eyeshadow The Truth

 

IMG_7192 Zoals jullie laatst konden zien, bracht mijn lieve vriend onder andere dit mooie palette uit Amerika voor me mee. Ik vond het zo schattig dat ‘ie deze helemaal zelf voor me heeft uitgekozen, omdat ‘ie wist dat ik ‘van natuurlijke kleuren houd’. Hihih, hij heeft goed opgelet die man!

 

IMG_7179 IMG_7183 Het oogschaduwpalette komt in een klein doosje.

 

IMG_7185 Het doosje voelt lekker stroef en rubberachtig aan. Ook ligt het prettig in de hand vanwege het kleine formaat.

 

IMG_7186 De namen van de kleurtjes staan alleen op de achterkant.

Dit palette heet trouwens The Truth.

IMG_7189Whoeee, ik val meteen op de mooie, neutrale kleurtjes!
IMG_7187 Ohja, dit folietje dat erop zit moest ik even laten zien. ‘Hello’ hoe cute haha!IMG_7191 Het doosje voelt erg stevig aan (handig om mee te nemen dus, een reis in de tas overleeft ‘ie echt wel) en bevat een groot spiegeltje. IMG_7190Ook bevat het doosje een applicator dat ik waarschijnlijk niet snel ga gebruiken, maar je weet maar nooit wanneer ik per ongeluk zonder kwasten zit!
IMG_7193 V.l.n.r. Serendiptious, Magnetism, Fate, Apropos

Serendiptious is licht en goed als highlighter te gebruiken. Het heeft de minste shiny finish van de vier.
Magnetism is een shiny, bijna metallic, midden bruine kleur.
Fate lijkt ietsje lichter en is minder shiny,
Apropos is de donkerste van de vier en bevat echt glitters.

De pigmentatie is van alle vier echt top. Deze swatches zijn allemaal gemaakt van 1 keer vegen.

 

full face bare minerals Full Face met een ooglook met die palette.

bare minerals Ik heb Serendiptious als highlighter gebruikt op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek, Magnetism over mijn gehele bewegend ooglid, Fate in mijn crease, en Apropos in de buitenste ooghoek.

bare minerals2 De kleuren zijn prachtig te blenden en brengen heel prettig aan. Ook is er geen fall out op mijn wangen.bare minerals1Ik ben heel erg blij met dit palette; het is mijn eerste bareMinerals product en ik ben meteen enthousiast. Het formaat van dit palette, en dat het ‘maar’ 4 kleurtjes bevat vind ik erg fijn; het zorgt ervoor dat ik ‘m eerder mee zou nemen op reis dan bijv. een Naked palette. De kleuren passen erg goed bij mij, want ja, ik hou inderdaad vooral van natuurlijke kleurtjes, dus ik heb een gevoel dat wij goede vriendjes gaan worden ;)

bareMinerals palette in The Truth is helaas in Nederland niet in de winkels te koop, maar je kunt ‘m wel online bestellen bij o.a. BeautyBay. Hier kost ‘ie €37,70.

Zijn jullie bekend met bareMinerals?

Liefs,
Lisa

 

17 reacties op “BareMinerals Eyeshadow The Truth

  1. Wauw wat enorm lief van ‘m dat ie dit palette heeft meegenomen! Mijn vriend zou het niet zo snel durven uitkiezen voor mij denk ik, haha.
    De look die je maakte vind ik ook erg mooi :)

  2. Ziet er echt een prachtig palette uit en de pigmentatie… hubba hubba. Wel jammer inderdaad dat je er weer online voor moet bestellen. Komen er verzendingskosten bij?
    PS. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join? x

  3. Wat een mooi palette! De kleuren zijn erg mooi en natuurlijk. Alleen de prijs vind ik wat minder, dan ga ik liever voor een oogschaduwpalette van Chanel of Dior. x

  4. Wat een lieverd, ook dat hij het product helemaal zelf heeft uitgezocht, dat zegt echt wel wat hoor! :D Ook de moeite die je boy erin heeft gestoken, superlief. Ik houd van de kleuren, helemaal hoe je het hebt gecombineerd met de lipstick. Lekkere pigmentatie en ook zo sprekend. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>