Australis – Pout Paste

 

poutpaste

Jullie hebben ondertussen al genoeg kunnen lezen over mijn avontuur in Sydney, en wat ik er allemaal gekocht heb (nog niet al mijn updates staan op mijn blog, dat volgt nog). Onder andere wilde ik natuurlijk wat van een Australisch make-upmerk kopen, en zo kocht ik onder andere deze Pout Paste van het merk Australis.

lippoutt

De pout paste is een intense lipcolour; qua pigmentatie is het eerder een lipstick, maar het is ook weer een gloss. Het hangt dus tussen een lipgloss en lipstick in, net als mijn geliefde Apocalips van Rimmel.
Deze pout paste komt in een leuke verpakking; het is een tubetje! Dat zie je tegenwoordig niet zo veel meer.

lippout

Er staat wat bij hoe je het moet aanbrengen; een dun laagje voor een lipstick-effect, of meerdere laagjes voor een glossy effect. Ook is het niet getest op dieren :)
De kleur is Pash Me Pink.

IMG_0476Een fijne applicator!

zonder

Mijn mond zonder iets erop.

metTadááá, de prachtige Pout Paste. De kleur is zo mooi, en zo intens. Love it <3

fullface

Full Face.

Ik vind de kleur prachtig. De pout paste brengt makkelijk aan; binnen een paar seconden zit het er op. Ook is de pigmentatie top! Niets is zo vervelend om te denken dat je een mooie kleur gevonden hebt, die dan zwakjes uitvalt. Dat is bij deze toch echt niet het geval! Ook blijft de kleur lang mooi zitten, hij overleeft een kleine lunch. Daarna hoef je hem eigenlijk amper bij te werken. Ook voelt de gloss prettig aan (ook belangrijk!).

Deze Pout Paste kocht ik bij de drogist in Sydney (geen idee meer hoe de winkel heette, maar dit merk was overal te koop) voor zo’n 8 dollar, wat omgerekend zo’n 6 euro is.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

6 reacties op “Australis – Pout Paste

  1. Het ziet er zeker mooi uit! De intense kleur en dan het glossy effect. Echt leuk om op vakantie dingetjes mee te nemen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>