Victory&Bubbuls

Voor mijn verjaardag vorige maand, heb ik veel kadootjes gekregen. Waaronder deze leuke verzorgingsset van het merk Victory&Bubbuls. Een bodylotion en handcream. Mijn schoonvader heeft deze gekocht in een Outlet. Dit maakt het natuurlijk nog interessanter; want wie is er niet op zoek naar de beste koopjes?

Ik vind de verpakking er al erg leuk uitzien. Er staat een Aloe Vera plantje op, dat maakt het erg fris en aantrekkelijk. Ook is de verpakking handig, de doppen gaan makkelijk open en dicht. Dit werkt ook hygienisch.
De geur is echt lekker! Ik blijf er aan ruiken wanneer ik het gebruik. De geur is heerlijk fris, en zal ongetwijfeld naar Aloe Vera ruiken (volgens mij heb ik nog nooit bewust aan Aloe Vera geroken..haha dus vandaar dat ik het niet zeker weet).

De bodylotion komt in een handige knijptube van 200ml. Het deksel gaat makkelijk open en dicht.

Dit zijn de ingredienten.

Een fijne verpakking.

Zo ziet de substantie van de bodylotion eruit. Dik en wit, maar trekt goed in. Hij laat geen witte waas achter en mijn huid voelt goed gehydrateert aan. Ook blijft hij subtiel fris ruiken, heerlijk!

Dan de handcream:

(Sorry voor de overbelichte foto). De handcream bevat 60ml en heeft een handige dop die je makkelijk eraf kunt draaien.

De ingredienten van de handcream.

 Ook weer een fijne verpakking.

Zo ziet de handcream eruit. De substantie is iets dunner dan de bodylotion, maar ruikt hetzelfde. De handcream is makkelijk uit te smeren en trekt snel in. Dat is erg fijn voor een handcream! Deze is dus fijn voor overdag; hoppa handcreme opsmeren, en weer door! Mijn handen voelen heerlijk zacht aan, maar absoluut niet vet. Dit zijn eisen die ik stel aan een fijne handcream. Deze is geslaagd dus!

Ik ben enthousiast over deze 2 verzorgers. De bodylotion is voor mij voldoende, maar als je een wat drogere huid hebt, kun je in deze wintermaanden nog even met een bodybutter smeren en overgaan op deze fijne bodylotion in de zomer.
De handcream is erg fijn voor overdag, hij verzorgt goed en trekt snel in!

En dan, waar te koop? Mijn schoonvader heeft deze dus gehaald in een Outlet in Geleen. Ik heb eens op het merk gegoogled en zie dat het vooral in Duitsland wat meer bekend is. Maar ik las ook dat het ook wel eens bij Douglas verkocht wordt..
En de prijzen? Tja, dat vraag ik natuurlijk niet als het een kadootje is;) Wel heb ik het artikel gezien van de Outlet in Geleen, en daar wordt alles aangeboden voor €1,-, €2,-, €5,- of €10,-. Ik gok dat de handcream en bodylotion per stuk 1 of 2 euro gekost hebben :) Mooie deal lijkt mij!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

2 reacties op “Victory&Bubbuls

  1. Ik heb nog nooit van het merk gehoord, maar het ziet er wel erg leuk uit. Nu ik er over nadenk weet ik eigenlijk ook helemaal niet hoe aloe vera ruikt, maar fris is altijd goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>