Skin Food – Banana Yoghurt Mask

 

Ach mensen..ik heb toch weer een heerlijk masker ontdekt! Laatst was mijn geliefde BB Cream van Skin79 op, en die bestel ik altijd bij de BBCreamshop. Ik besloot een lekker masker uit te kiezen om mee te bestellen en koos voor een hydraterend masker voor de gevoelige huid. Dit masker bevat oa. bananen en yoghurt. Klinkt goed!

Het masker komt in een potje van 100ml. Hier kun je dus vaak mee doen.

Dit gezichtsmasker is goed voor de gevoelige huid. Het hydrateert de huid, kalmeert en verzacht.

Een heerlijke Skin Food dus.

Het potje heeft een extra beschermdekseltje.

De heerlijke substantie. Wat ziet het er gek en vies uit haha. Het is net een papje, soort van brintapap, maar het ruikt heerlijk! Veel lekkerder dan gewoon bananen en yoghurt, jammie! Ik krijg er wel honger van.

Zo ziet mijn huid eruit voor ik het masker opdoe. Ik kom net uit de douche, mijn huid voelt trekkerig en geïrriteerd aan. Ook heb ik rode vlekjes.

Met een foundation kwast heb ik het papje aangebracht. Dat ging best makkelijk; het drupt of knoeit niet en blijft prima zitten op mijn gezicht. Ook voelt het masker heerlijk verfrissend en zachtjes aan. Het irriteert helemaal niet (en ik heb een gevoelige huid!). Ik laat het 15 minuten zitten.

En..na het masker. Het is makkelijk af te wassen met lauwwarm water. Ik weet niet of het jullie opvalt..maar mijn huid straalt! Ik ben altijd een beetje sceptisch richting gezichtsmaskers, maar ik was heel erg verbaasd over mijn huid na het masker. Wauw! En het effect was in het echt nog iets groter. Mijn huid is helemaal egaal geworden (de rode plekjes zijn weg), mijn poriën leken verdwenen en mijn huid lijkt glowing. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht.

Ik weet het wel, dit masker is mijn nieuwe favoriet!

Pluspunten:
* Het masker is makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten
* Er zit genoeg in (100ml) om er vele malen mee te doen
* Het is zacht voor de gevoelige huid
* Het hydrateert de huid goed
* Het ruikt heerlijk
* Het doet wat het belooft
* De prijs, ik vind het voor dit potje zeker waard!

Minpunten:
* Verkrijgbaarheid (zover ik weet alleen online)
* Het potje; dat is iets onhygiënischer dan bijvoorbeeld een tube.

Dit masker is te koop op de website van BBCreamshop en kost €6,85.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

3 reacties op “Skin Food – Banana Yoghurt Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>