Onyx – Skin Polisher (Gezichtsmasker)

 

met t masker

Mijn huid is de laatste tijd zo droog en trekkerig, ik besloot om een maskertje te pakken dat mijn huid zou hydrateren en verzorgen. Ik keek in mijn bak vol maskertjes, en koos voor dit maskertje van Onyx dat ik laatst bij de Action kocht in de hoop dat het mijn huid een oppepper zou geven.
onyx masker IMG_3230 IMG_3229

Ik koos voor dit maskertje omdat het oa. voor een droge huid is en het vochtinbrengende sheaboter&cacaoboter bevat. Dat klinkt goed!
IMG_3233

De achterkant


ingredientenDe ingrediënten


 voor het masker

Mijn gezicht voor het masker. Mijn huid voelt droog en trekkerig aan, zoals zo vaak na het douchen. Er zijn ook wat rode plekjes te zien.

 

het masker op

Het maskertje op. De substantie was totaal anders dan ik verwachtte. Het was een dunne, blauwe, vloeibare vloeistof met wat kleine balletjes erin. Dit maakte het wel moeilijk aan te brengen, want het maskertje liep tussen mijn vingers weg. Gelukkig bleef het wel prima op mijn huid zitten (en droop het niet mijn nek in) en voelde het ook prettig aan. Het brandde niet, het voelde juist zacht en hydraterend aan. Best lekker dus.
na het masker

Mijn huid na het maskertje. Bij het afspoelen van het maskertje heb ik het eerst nog wat vochtig gemaakt en ben ik het masker lichtjes gaan inwrijven, zodat de ‘balletjes’ me een zachte scrub gaven. Dat was best fijn.
Maar verder merkte ik niet echt een verschil. Mijn huid voelde niet meer ontspannen of gehydrateerd aan; hij voelde nog net zo trekkerig aan als voor het masker. Voor mijn gevoel heeft het masker dus niet echt veel voor mijn huid gedaan.
IMG_3239

En pech voor mijn vriend, maar toch plaats ik deze foto ;) Hopelijk leert hem dit zijn photobombing af hahah!

Voor de prijs krijg je 2 maskertjes (ik heb nu de helft van de verpakking gebruikt; je kunt het in tweeën scheuren) dus dat is fijn!

Ik kocht dit bij de Action en het kostte €0,79 of €0,89 (bonnetje kwijt) wat dus een mooie prijs is.

Hebben jullie de laatste tijd nog maskertjes gebruikt? Vonden jullie die fijn of juist niet?

Liefs,
Lisa

13 reacties op “Onyx – Skin Polisher (Gezichtsmasker)

  1. Jammer dat het maskertje niet zoveel deed voor je huid! Fijn dat het in ieder geval wel fijn aanvoelde om op je huid te hebben. En dat photobombing van je vriend haha, ik snap wel dat je dan juist zo’n foto plaatst! Die van mij weet juist niet hoe snel die weg moet komen zodra er een camera in de buurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>