Onyx – Aromatherapie Masker

 

masker

Ik probeer wekelijks een maskertje op mijn gezicht aan te brengen. En al helemaal in deze koude maanden heeft mijn huid dat nodig. Deze keer koos ik voor een maskertje dat belooft heerlijk te ruiken naar lavendel! Ik ben benieuwd!

IMG_3528 IMG_3529

Het maskertje belooft te reinigen en verzachten. Het zou de vermoeide huid revitaliseren, en ontspant lichaam en geest met natuurlijke en kalmerende essentiële oliën.

ingredienten

De ingrediënten van het maskertje. (Sorry, kreeg het niet duidelijker.)

 

voor het masker

Dit is mijn huid na het douchen; wat droog en trekkerig zoals altijd. In het echt is mijn huid wat roder dan op de foto. Het kan wel wat ontspanning gebruiken.

 

het masker op

Met het maskertje (duh..). De substantie is prettig; niet te dun en niet te dik. Het is makkelijk te verdelen en voelt fijn aan op de huid; een beetje verkoelend. Ook ruikt het maskertje heerlijk naar lavendel (het deed me een beetje denken aan een handcrème van Sabon die ik heb, die ruikt goddelijk!).

na het maskerNa een kwartier heb ik het maskertje eraf gewassen. Het laat een beetje een laagje achter, maar dat vind ik niet storend. (Het voelt niet vettig.) Of mijn huid er van opgeknapt is..dat vind ik moeilijk te zeggen. Mijn huid voelt minder strak, maar ik heb betere maskertjes gehad. Wel vond ik de geur heerlijk, en vind ik ‘m wel zijn (kleine) prijsje waard.

Dit masker kocht ik bij de Action voor €0,79 of €0,89 en je kunt er 2 keer mee doen.

Hebben jullie wel eens maskertjes van de Action geprobeerd?

Liefs,
Lisa

 

11 reacties op “Onyx – Aromatherapie Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>