Montagne Jeunesse – Anti Shadow

Zoals ik al vaker aangeef, heb ik ‘issues’ met mijn donkere kringen onder mijn ogen. Ik blijf altijd op zoek naar ‘de oplossing’. Of het nou creme’s zijn, concealers of maskers. Nu heb ik al een hele tijd geleden dit oogmasker gekocht. Hij lag in de koelkast, klaar om getest te worden. Gisteren was het dan zo ver; ik besloot ‘m gewoon er eens bij te pakken en te testen.

Anti Kringen staat er groot op! Ik hoop het ja!

Het belooft de donkere kleur onder de ogen te verminderen en de huid te hydrateren en soepel te maken.

Zo komt het uit de verpakking. Het zijn 2x 2 pads en je kunt ze meerdere keren gebruiken. Handig!

Dit zijn mijn donkere kringen vóór het masker. (Ik kom hier net de douche uit, vandaar de wat rode huid.) Je ziet een wat paarsige schaduw onder mijn ogen.

Hier zijn de pads aangebracht. Dat gaat erg makkelijk, al moest ik wel even kijken wat nou onder mijn ogen moest. Ik heb ze zo dicht mogelijk tegen mijn wimperrand aangezet, maar dit zat best oncomfortabel moet ik zeggen haha. De volgende keer breng ik ze een paar milimeter lager aan.
Dit laat je 30-50 minuten zitten.

De pads waren trouwens echt goed doordrenkt. Dat is altijd goed. Uitgedroogde maskers zijn zo vervelend (dat blijft slecht ‘plakken’ en doet amper iets voor je huid). Maar deze zijn echt goed nat!

En ná! Ik zie eerlijk gezegd weinig verschil..

Nog even een close-up van ná het masker. Je ziet de afdrukken in mijn huid staan haha. Dit trekt gelukkig snel weg. Zoals je ziet zijn mijn kringen nog goed donker. Helaas.
Maar..de volgende ochtend..keek ik in de spiegel en ik was even verbaasd over hoe uitgeslapen ik er uitzag! Ik vond toch echt dat mijn donkere kringen iets minder opvielen. Dus, wieweet helpt het toch! Of had ik gewoon écht goed geslapen haha. Maar normaal zie ik er ‘s ochtends ook nog vermoeid uit.
Anyway..Ik ga dit masker zeker vaker gebruiken. Naast dat het hoort de donkere kleur wat minder heftig te maken, verzorgt het mijn huid onder mijn ogen goed. En dat vind ik ook al wat waard :)

Montagne Jeunesse is te koop bij de drogisterij. Ik heb geen idee meer hoeveel dit masker koste, maar meer dan € 3,00 zal het niet geweest zijn.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

4 reacties op “Montagne Jeunesse – Anti Shadow

  1. Grappig dat het de volgende ochtend wel minder was! Het lijkt mij wel vreemd om die lappen onder je ogen te plakken, krijg al tranen in mijn ogen als ik het zie. Heel raar, maar ik kan daar zo niet tegen. :’) Eigenlijk wil ik het maskertje voor de ogen wel eens proberen, good for the skin!

    • Het zat inderdaad niet erg comfortabel haha. De volgende keer doe ik ze wat lager, dan zitten ze niet echt vervelend denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>