Coconut Care – Facial Cleansing Wipes

IMG_1891

Toen ik laatst bij de Action was, nam ik ook deze facial cleansing wipes mee. Ik ben fan van dit soort makkelijke doekjes; hiermee haal je snel en simpel je make-up ‘s avonds van je gezicht (ik gebruik hierna altijd nog een reiniging, alleen de doekjes zijn niet genoeg). Ik gebruik erg graag die van Essence, maar was benieuwd of deze mij ook zo goed zou bevallen..

 

IMG_1890

Wat informatie op de achterkant. De doekjes zijn geschikt voor de normale en droge huid.

IMG_1889

De doekjes zitten per 25 stuks verpakt. Ik vind de verpakking best leuk! Ik houd sowieso van dit soort handige verpakkingen die zo makkelijk openen en sluiten. Het ziet er fris en zomers uit met de kokos.

blaadje

Zoals je hier goed op de foto kunt zien, zijn de doekjes dun en droog. Dat zijn meteen de grootste minpunten. Ik moet gewoon best hard over mijn gezicht wrijven met dit doekje om mijn make-up eraf te krijgen. En dat is natuurlijk niet goed voor mijn huid. De geur van het doekje, kokos, vind ik dan wel weer lekker. Niet overheersend, maar wel net genoeg om ‘hmm jammie’ te doen denken.

Tja, het doet gewoon niet wat ik wil dat ‘ie doet. Doordat het doekje zo dun en droog is, moet ik hard wrijven en dat komt mijn huid niet ten goede. Ook haalt ‘ie lang niet zoveel make-up weg als ik gewend ben van fijne reiningsdoekjes. Dan houdt het voor mij al op, en ik zal deze cleansing wipes dan ook niet meer opnieuw aanschaffen.

 

Deze reiningsdoekjes zijn te koop bij de Action en kosten (uit mijn hoofd, ik kan het fout hebben) €0,89.

Hebben jullie deze doekjes wel eens gezien/gebruikt? Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “Coconut Care – Facial Cleansing Wipes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>