Balea – Seelenzart Maske

 

Balea maske

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse maskertje. Van de 4 verschillende maskers die ik kocht in de DM was dit de enige die ik nog niet uitgeprobeerd had. Dus de keuze was snel gemaakt.

 

Balea masker

Het is een Limited Edition, dus zal waarschijnlijk nu niet meer in de winkel liggen. Volgens mij was het echt een maskertje dat bedoelt is voor de droge wintermaanden, maar zoiets kan ik het hele jaar door gebruiken met mijn gevoelige en wat droge huid.

 

achterkant balea

Dit masker belooft mijn huid intensief te verzorgen, en bevat onder andere extract uit vijgen en katoen, sheabutter, panthenol en vitamine E en is geschikt voor de normale huid.

 

ingredienten balea

De ingrediënten.

 

voor het masker

Dit is mijn huid voor het masker. Ik kom hier net uit de douche, en mijn huid is wat rood. Vooral op mijn wangen heb ik wat rode vlekjes en plekjes.

 

het masker

De substantie van het masker is erg prettig, precies zoals ik het graag wil; wat crème-ig, niet te vloeibaar en niet te dik. Wel voelde ik het masker wat prikken en tintelen wat ik niet erg prettig vind. Omdat ik dit zo vaak heb bij maskertjes, laat ik dit wel gewoon zitten voor de volle 15 minuten.

 

na het maskerNa het masker zie ik niet echt veel verschil helaas. Er zijn nog steeds rode plekjes zichtbaar op mijn wangen, en heeft mijn huid dus niet echt gekalmeerd of verzorgd. Omdat het masker zelf ook wat prikte, en dus niet prettig aanvoelde, ben ik niet erg tevreden over dit masker. Dit masker is duidelijk niet verzorgend genoeg voor mijn gevoelige huid.

Balea is te koop bij de DM (in Duitsland) en dit masker kost €0,45. Je kunt met dit zakje twee keer doen.

Gebruiken jullie wel eens Balea Maskertjes? Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Liefs,
Lisa

7 reacties op “Balea – Seelenzart Maske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>