TAG: Get Your Freak On!

Ik heb sinds lange tijd niet zo’n leuke Tag gezien als deze Get Your Freak On! Tag. Ik was steeds aan het genieten als ik ‘m weer eens voorbij zag komen op een blog, en dan moet ik ‘m natuurlijk ook invullen. Als je wilt weten aan welke kant van het bed ik slaap, of wat ik irritant vind aan anderen, lees dan gauw verder. ;)

20150404_140217

Welke nickname gebruikt je familie voor je?

Lies, Lieske, Eloiseboi (of hoe je dat ook schrijft; zo noemt m’n broertje mij soms).

Wat is een rare gewoonte van je?

Dat wanneer ik een lamp uitdoe, ik een lekkere, goede ‘klik’ moet horen. Klikt de lamp niet goed uit, doe ik ‘m opnieuw aan en opnieuw uit, totdat ‘ie juist klikt..

Wat zijn je fobieën?

Ik heb soms lichte smetvrees. Wanneer ik in de trein zit bijvoorbeeld, wil ik nergens aanzitten. Afval neem ik dan liever gewoon in mijn tas mee, dan dat ik de gore prullenbak moet aanraken. En bij het verlaten van de trein, duw ik liever met de achterkant van mijn hand op de knop (en niet met mijn vingers waar ik soms mee in mijn gezicht kom of waar ik mee moet eten).

Welk liedje zing/schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?

Op dit moment schreeuw ik Take Me To Church van Hozier lekker hard mee. Wat een heerlijk nummer!

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?

Wat irritant aan mij is, is dat ik vaak een mening heb die buiten de standaard hoort, of dat ik slecht uit mijn woorden kom (dit ligt ook gedeeltelijk aan mijn medicatie). Wat ik bij anderen erg irritant vind, zijn slechte eetgewoonte. Ik kan gewoon echt niet tegen smakken, snuiven of hijgen tijdens het eten..brrr!

m

Bron

Aan welke kant van het bed slaap je?

Ik slaap altijd aan de rechterkant van het bed (behalve als ik bij m’n moeder logeer; dan slaap ik altijd links omdat de logeerkamer zo fijner ingedeeld is haha).

Hoe heette je eerste knuffel?

Zo ver ik weet is dat Bloempje. Ik was vroeger niet echt van de knuffels; speelde en sliep er eigenlijk nooit mee. Toen ik een jaar of 7 was kreeg ik een mooi konijn in een lief bloemetjesjurkje (voor Pasen dacht ik) en die noemde ik Bloempje.

Wat bestel je bij de Starbucks?

Is het heel erg als ik zeg dat ik daar nog nooit geweest ben..? Ik ben niet zo’n fan van thee of koffie dus ik zou niet weten wat ik daar zou moeten doen haha.

Welke beautyregel raad je iedereen aan, maar houd je jezelf niet aan?

Geen puistjes uitknijpen (oeps, soms kan ik me niet beheersen), en haren rustig borstelen (dit doe ik vaak toch te hard en te lomp).

Wat is jouw positie onder de douche?

Lekker onder de douche, met mijn rug onder de warme straal. Soms ga ik er zelfs bij zitten en mik de hete straal op mijn onderrug (goed tegen rugpijn).

onder de douche

Bron

Heb je gekke body skills?

Ik heb HMS (HyperMobiliteitsSyndroom) wat betekent dat ik dus erg lenig ben. Dus ik kon genoeg gekke dingen met mijn lijf haha. Tegenwoordig niet meer omdat mijn gewrichten hierdoor erg pijn doen en mijn rug (gedeeltelijk) is vastgezet met schroeven en plaatjes (even kort gezegd).

Wat is je favoriete snack?

De nieuwe Wasa crackers (die hele dunne) en dan die met rozemarijn en zeezout. En dan zonder iets erop..jammie!

Wat is een stopwoord van je?

Op het moment gebruik ik het woord ‘awesome’ heel vaak. Vroeger had ik vaak last van stopwoordjes, nu gelukkig niet meer zo veel.

Wat draag je in bed?

Een pyjama. Dat kan verschillen van een lange omajurk, tot kort broekje met shirtje als het warm is. Op het moment ben ik gek op de pyjama’s van de Primark. Gek weetje; zonder pyjama aan kan ik gewoon echt niet slapen! Gewoon, echt helemaal niet! Not a chance!

En nu jullie; wat zijn jullie gekke afwijkingen? ;)

Liefs,
Lisa

18 reacties op “TAG: Get Your Freak On!

  1. Hijgen tijdens het eten? :’) Haha, shit! Dat klinkt echt ongemakkelijk ja! Die eerste foto is trouwens perfect, geweldig! Bah, je rug zit vast met schroeven enzovoort? Wauw, heftig. Awesome was ook jarenlang mijn stopwoord, het klinkt ook gewoon lekker, het is positief, zo vrolijk en gewoon AWESOME, haha! Ik vind deze tag echt baas, nog nooit gezien joh! Mijn gekke afwijking? Mh.. ik weet het eigenlijk niet, maar ik kan wel ver door mijn hurken, waardoor mijn butt tegen mijn enkels komen, snap je? :’) Is dat gek?

    • Hahah, ja erg he! Ik heb er vaak genoeg last van gehad, brrrr! Hihih Awesome is zeker gewoon Awesome ;)
      Ooh, misschien kan je ‘m ook eens invullen dan? Ben wel benieuwd naar jouw antwoorden hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>