Catrice – Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen

catrice oogpotlood Wanneer je regelmatig mijn FOTD’s hebt bekeken, zie je dat ik helemaal gek ben op mijn Kohl Kajal Pencil van Essence in All I Want die ik al sinds een jaar en een dag op mijn waterlijn gebruik. Dit is een prachtig nude kleurtje dat je ogen optisch groter maakt en frisser laat lijken. Nu is dit geliefde potloodje van mij bijna op (ik heb nog maar zo’n 5cm over!) en is deze ook niet meer te verkrijgen. Tijd voor vervanging dus. Ik schafte de Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen aan van Catrice om te kijken of deze kan tippen aan mijn All I Want.

 

IMG_7811 De Catrice Made To Stay Pen komt in een smal en simpel pennetje. Deze kleur heet 010 In The Mood For Nude en is waterproof.

 

IMG_7812 Het potloodje heeft een draai systeem zodat je het product heel makkelijk omhoog kan draaien en niet meer hoeft te slijpen. Dit vind ik op zich erg handig!

 

IMG_7813 Hier zie je goed hoe gepigmenteerd dit potloodje is; dit is namelijk na 1 veeg. Veel gepigmenteerder dan mijn All I Want. Ook is de kleur meer nude-nude (als je begrijpt wat ik bedoel; het is echt een huidskleur) waar All I Want iets meer grijziger was.

 

zonder oogpotlood Sorry voor de wat wazig foto, maar hier heb ik dus nog niets op mijn waterlijn. Je ziet dat mijn oog wat rood is, en we don’t like that!

 

met oogpotlood En hier heb ik de Highlighter Pen aangebracht op mijn waterlijn. Het is duidelijk mijn eigen huidskleur, dus het ziet er niet gek of overdreven uit. Een natuurlijk effect dus!

 

full face met oogpotlood Ik vind het effect er erg fris uitzien. Wel moest ik even wennen aan de kleur, want ik vind ‘m iets harder maken dan mijn geliefde All I Want. Ik was namelijk gewend om met het potlood meerdere keren over mijn waterlijn te gaan, maar dit potloodje van Catrice is zo gepigmenteerd dat ik maar 1 keer hoef te ‘vegen’. Als ik het potloodje maar 1 keer over mijn waterlijn haal, is het effect het mooist.

 

full face met catriceIk heb (mede doordat ik mijn ogen ooit heb laten laseren) erg gevoelige ogen die snel rood kunnen worden. Voor mij is het dus een must om elke make-up dag dit potloodje toe te voegen; ik zie er anders al heel snel moe of huilerig uit.
Ik ben erg blij met het resultaat; het is natuurlijk en staat fris, en het is zeker waterproof! Dit potloodje blijft gedurende de dag op z’n plek zitten, beter dan de All I Want. Aan het einde van de dag zien mijn ogen er nog fris uit. Misschien moet ik wel vermelden dat ik ook vrij droge ogen heb, en dat het potloodje daardoor minder op de proef wordt gesteld met betreft het waterproof gedeelte.
Ik heb nog een beetje pijn in mijn hart dat ik afscheid moet nemen van All I Want, maar ik heb een waardige opvolger gevonden. Deze Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen is wat mij betreft geslaagd!

Catrice is te koop bij oa. het Kruidvat en Trekpleister en deze Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen kost €2,89.

Gebruiken jullie wel eens een huidkleurig oogpotlood?

Liefs,
Lisa

7 reacties op “Catrice – Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>