Firsts Tag

Deze tag is volgens mij alweer een tijdje oud, maar ik kwam ‘m laatst weer eens tegen en herinnerde me dat ik deze tag altijd nog had willen doen. Dus bij deze…mijn Firsts Tag!
Lees gezellig mee :)

Eerste beste vriend

Toen ik heel jong was, had ik meerdere vriendinnetjes waar ik eigenlijk geen onderscheid in maakten. Ik kon het met iedereen even goed vinden en had een aantal hele goede vriendinnen. Maar toen ik 10/11 was leerde ik Linda kennen en wij zijn jarenlang beste vriendinnen geweest. Tot op de dag van vandaag is ze (gelukkig) een hele goede en dierbare vriendin van me.

bsb1

Bron

Eerste CD die ik ooit kocht

Ik kreeg vroeger altijd CD’s, dus ik kan me niet goed herinneren welke CD ik dan zelf kocht. Maar ik denk dat dat Millennium van The Backstreet Boys was toen ik een jaar of 12 was.

Eerste celebrity crush

Ik ben nooit het type geweest om een crush te hebben op iemand die ik niet persoonlijk kende. Maar als ik iemand moet noemen die ik wel heel knap vond, is het David Boreanaz (die toen Angel speelde in Buffy the vampire slayer).

David_boreanaz_02

Bron

Eerste huisdier

Toen ik geboren was hadden mijn ouders 2 cavia’s die iets heetten als Poetje en Prutje haha. Ik zal het nog eens navragen ;)

Eerste gadget

Ik denk dat dat mijn draagbare CD speler moet zijn geweest haha. Zo’n ding dat heel onhandig is bij je te hebben (want het is zo groot dat je het niet goed kunt opbergen) en meteen begint te haperen bij een beweging.

Eerste grote aankoop

Dat moet mijn scooter geweest zijn toen ik 16 was. Wat was ik blij met dit ding, en het heeft me zoveel vrijheid gegeven.

Scooter-girl-Stock-Vector-motorcycle

Bron

Eerste blogpost

Mijn eerste blogpost ging over een eyelinerpen van Essence. Op de een of andere manier herinner ik me dit best nog goed ook al is het alweer 3 jaar geleden!

Eerste make-up product

Poeh, dan moet ik goed nadenken..Het eerste make-up product dat ik daadwerkelijk gebruikte was een doorzichtige mascara. Maar ik had ooit toen ik een jaar of 9 was een roze lipstick gekregen van mijn broertje (die ik nog altijd heb bewaard; ik vond het zo schattig van hem!). Die lipstick moet mijn eerste echte make-up product zijn geweest!

 

Dit was ‘m alweer! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik ben ook wel benieuwd naar jullie ‘Firsts’. Wat was jullie eerste huisdier? En onder de bloggers; wat was jouw eerste blogpost?

Liefs,
Lisa

 

3 reacties op “Firsts Tag

  1. Leuke tag! Sommige dingen zou ik mij echt niet meer herinneren haha! Wel weet ik nog dat mijn eerste blogpost een recept voor een ovenschotel was! Best grappig, want ik schrijf eigenlijk veel meer over beauty dan over food.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>