Superfine Eyeliner pen van Essence

Een goede eyeliner vind ik erg belangrijk, ik ben altijd op zoek naar dé eyeliner. Er zijn veel verschillende vormen van eyeliner, maar de pen of stift (hoe je het wilt noemen) is mijn favoriet. Toen laatst mijn eyelinerstift op was, besloot ik een nieuwe te proberen. Dit werd de Eyeliner pen van Essence.

Toen ik thuis kwam en het dopje eraf haalde, was ik al meteen blij. Het puntje loopt mooi smal af, waardoor je strakke en smalle lijntjes kunt maken. Het puntje is wel zo makkelijk aan te brengen, dat je het lijntje ook goed dikker kunt maken. Net wat je wilt.

De kleur is echt zwart, en helemaal niet waterig. Het aangebrachte lijntje blijft goed zitten, méér dan de hele dag. Hij lijkt bijna waterproof, dus hij maakt zijn belofte dat hij extra long lasting zou zijn goed waar. Na meerdere keren mijn handen te hebben gewassen, zat het lijntje er ‘s avonds nog, wat vervaagd, op.

Ik vind deze eyeliner erg makkelijk aanbrengen, en sinds het aanschaffen van deze eyeliner pen heb ik hem dagelijks gebruikt. Hij behoort nu al tot mijn favorieten. En voor de prijs van €2,59 is hij zeer vriendelijk voor je portemonnee.

Kortom, ik ben zeer tevreden met deze eyeliner; hij doet wat hij belooft voor weinig geld. Een echt budget-pareltje.

Deze eyeliner van Essence is te koop bij Kruidvat voor €2,59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>