NOTM: Oktober ’15

November staat voor de deur (whoo, het lijkt nog maar een paar dagen geleden dat ik de vorige NOTM maakte; hoe snel gaat de tijd!?!), en dat betekent weer een overzichtje van mijn gedragen nagellakjes.

20151001_233152

Essence – My Love Diary

Ik begon de maand met dit leuke en vrolijke kleurtje van Essence. Ik ben dol op dit soort kleurtjes en vind dat ik ze ook prima in de herfst ‘mag’ dragen ;)

20151008_172456

Essence – Sweet As Candy

Dit lakje kocht ik laatst nieuw, en het leek me een mooi melkachtig kleurtje met een wat oudrozige ondertoon. Helaas bleek ‘ie niet goed te dekken; na 3 laagjes zag ik nog steeds mijn randjes doorschijnen. Maar het kleurtje zelf is wel leuk.

20151014_133016 Essence – Fame Fatal

Mooi rood is niet lelijk, en al zeker in de herfst niet! Een mooi rood lakje kon dus niet ontbreken en ik droeg deze ook met veel liefde. Rode nagellak is altijd geschikt en zo makkelijk om te dragen en te combineren.

20151019_163808

Catrice – Captain Sparrow’s Boat

Ik had eens zin in een donker lakje en koos deze uit omdat ik dit lakje eigenlijk bijna nooit draag. Waarom niet, weet ik niet want het is een leuk kleurtje. Het hangt een beetje tussen donkerblauw en donkergrijs/antraciet in, wat ik wel erg leuk vind.

20151028_103324

P2 – Young Miss

Eindelijk ging ik weer eens langs de DM (een drogist in Duitsland) waar ik een aantal nagellakjes van P2 kocht, waaronder deze dus. Een mooi lila/mauve kleurtje waar ik nu al erg gek op ben.

Welke nagellakjes hebben jullie gedragen de afgelopen maand?

Liefs,
Lisa

6 reacties op “NOTM: Oktober ’15

  1. Wat een mooie lakjes heb je gedragen! Ik heb eigenlijk maar weinig nagellak gedragen de afgelopen tijd; ik doe het vooral op als ik een feestje heb, maar verder denk ik er niet altijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>