NOTM: November

We zitten alweer 6 dagen in December maar toch kijk ik nog even snel terug op November, en dan wel op wat ik op mijn nagels gedragen heb. Het is tijd voor een Nails Of The Month.

notm1 Essie – To Buy Or Not To Buy

Ik begon November met een mooi lavendelkleurtje, gewoon omdat ik dat mooi vind en het is toch ook wel een beetje winters toch?

 

notm2 China Glaze – Red Stallion

Mooi rood is niet lelijk. In de laatste maanden van het jaar draag ik altijd veel rood op mijn nagels, en ik hou van de lakjes van China Glaze. Op mijn ringvinger droeg ik een gouden glittertopcoat.

 

notm3 Essence – Must-Have

Tijd voor een mooie donkere kleur, en ik koos dit keer voor dit lakje van Essence. Een antraciete kleur die wel al snel tipwear vertoonde helaas.

 

notm4 Catrice – Vienna Rose Woods

De nieuwe LE van Catrice ligt momenteel in de winkels en ik nam er alleen dit lakje van mee. Ik was er niet zo heel erg van onder de indruk helaas; het kleurtje zit tussen oudroze en zachtbruin in.

 

notm5 L’Oréal – Midnight Mistress

Een van mijn favoriete winterlakjes, deze van L’Oréal. Prachtig donkerblauw, ik ben er dol op!

 

notm6 art de Lautrec – 443

Dit lakje kocht ik voor een prikke (een euro dacht ik) vorig jaar in de Kerstgrotten in Valkenburg. Ik vind ‘m wel vrolijk; het zit precies tussen rood, oranje en roze in. Het kleurtje is prachtig, maar moeilijk te benoemen haha.

 

notm7 Essence – Lily Bloom (als basis)

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nailart, maar aangezien ik daar geen ster in ben, koos ik voor een makkelijke. Deze Snowman kwam ik op Instagram tegen en ik vond ‘m erg geslaagd! Deze winter ga ik deze zeker nog eens overdoen!

 

notm8Lem Colour Star (?)

Ik besloot de maand feestelijk af te sluiten door een rode nagellak, met een gouden glittertopcoat die uitloopt naar de uiteinde. Ik bracht de topcoat aan met een sponsje.

Welke nagellak vinden jullie het leukst? Wat hebben jullie gedragen deze maand?

Liefs,
Lisa

10 reacties op “NOTM: November

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>