Mijn Favorieten Zomer Nagellakjes

Het hele jaar door siert nagellak mijn nagels. In de winter zijn dat vaak wat donkere kleuren, maar in de zomer draag ik vaak vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Zoete kleurtjes, koraalkleurtjes, mint, blauw, roze, noem maar op!

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete zomer nagellakjes zien!

IMG_0140

That’s What I Mint van Essence. Ik hou van mintgroen, ik vind het een fantastische kleur. Het staat prachtig op de nagels en is heerlijk zomers. Iedere keer als ik de kleur zie, denk ik aan warmte, zomertijden en ik word er gewoon vrolijk van.

IMG_0162

Salmon&Garfunkel van Catrice. Zo’n mooi, apart kleurtje. Huidskleurachtig, een beetje oranjeachtig. Het kleurtje dekt perfect en is overal mee te combineren. Ik vind het een heerlijk fris kleurtje voor de zomer.

IMG_0177

Dit nagellakje is uit de Fruity LE van Essence van vorige zomer. De nagellak doet me denken aan heerlijke smoothie’s, aardbeien, watermeloen..jammie! Helaas dekt ‘ie niet perfect (ik had zo’n 3 laagjes nodig), maar hij droogt prima en ziet er gewoon zo leuk uit.

IMG_0180

Ook ben ik dol op een goede koraalkleur. Ik heb laatst een mooie koraalnagellak van Essie gekocht (Cute as a Button), maar ik droeg toevallig laatst deze kleur van Golden Rose op mijn nagels, dus besloot deze even te gebruiken voor dit artikel (Qua kwaliteit gaat mijn voorkeur echter uit naar Essie).

IMG_0278

Bikini So Teeny van Essie. Fantastische kleur! De kleur doet me denken aan een mooie strakke, blauwe hemel, aan een mooie, warme zee.. De kleur is perfect blauw, met een ietswat paarse ondertoon. Ik ben dol op dit kleurtje!

IMG_0428

Dit mooie lakje van Catrice zat vorig jaar in hun LE. De kleur, Welcome To Pink┬áTropez,┬ádekt niet perfect, maar de kleur zelf is zo mooi. Zo’n heerlijke donkerroze kleur, die eigenlijk het hele jaar door wel gedragen kan worden. Maar op de een of andere manier pak ik deze kleur vaker als het zomer is.

IMG_8321

Lovie Dovie van Essie. Mijn grote schat natuurlijk haha. Ik ben gek op dit kleurtje, het is de perfecte roze kleur. Ik droeg ‘m laatst met een glittertopcoat, dus de kleur komt hier niet helemaal mooi over. Maar het is gewoon barbie-roze. Love it!

Wat zijn jullie favorieten nagellakjes voor deze zomer?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

5 reacties op “Mijn Favorieten Zomer Nagellakjes

  1. Mooie kleuren! De laatste van Essie is echt heel mooi!
    Ik draag zelf mint, koraal en neonroze! Eigenlijk alles wat fel is haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>