TAG: The No Make-Up TAG

Deze TAG zag ik op een andere blog, en hij sprak me meteen aan. In hoeverre kan ik zonder make-up..?

 

 

Is er een make-upproduct waar je niet zonder kan?

Als lippenbalsem en gezichtscreme onder make-up vallen, dan kan ik daar niet zonder. Verder zou ik ook niet graag zonder mijn mascara en concealer zitten. En mijn eyeliner..Blush.. En..

Is er een make-upproduct waar je wél zonder kan?

Er zijn dagen dat ik rustig geen make-up op doe, dus kan ik in principe zonder alle make-up producten. Maar op dagen dat ik wel make-up draag, ga ik niet graag zonder een product haha. Alhoewel ik vaak primers oversla, en ik kan ook wel zonder wenkbrauwgel en bronzer. En vooruit, ook lipstick sla ik gerust over.

Voel je je zelfverzekerd met make-up op?

Ja, ik voel me in ieder geval zelfverzekerder met make-up op. Zonder make-up op voel ik me ‘kaal’ en ben ik me meer van mezelf bewust. Als ik make-up op heb, sta ik minder bij mezelf stil.

Welk deel van je gezicht vind je het mooist?

Ik vind mijn ogen het mooist, verder ook mijn huid zelf (al kan die soms ook stom zijn als ik weer ineens plekjes heb haha).

Welk deel van je gezicht vind je het minst mooi?

Ik heb echt last van mijn donkere kringen onder mijn ogen. Ze zijn altijd aanwezig, en de perfecte concealer moet ik nog vinden. Ook ben ik niet zo’n fan van mijn mond..

Waar zou je nooit heen gaan zonder make-up?

Uhmm, echt nooit? Naar feestjes, verjaardagen of andere bijeenkomsten waarvoor je je heerlijk kunt optutten.

Waar zou je gerust heen gaan zonder make-up?

Ik ga vaak genoeg zonder make-up de deur uit; naar het zwembad (duhh, wel zo makkelijk), de winkels, honden uitlaten etc. Het is niet zo dat ik echt niet zonder make-up de deur uitga. Zoveel kan het me ook weer niet boeien hoe ik er uit zie, ik maak er geen probleem van.

 

Dit was hem alweer, als je deze TAG leuk vindt, neem hem dan gerust over.

Zonder welk make-up product kunnen jullie echt niet?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>