New In: Catrice Luminous Lipstick – Don’t Mind The Pink

 

catrice luminous5 Catrice kwam een tijdje geleden met een nieuwe lipstick-lijn; Luminous. Aangezien ik genoeg lipsticks heb van Catrice heeft het even geduurd voor ik van mezelf toch stiekem een kijkje mocht nemen. Ik zag meerdere kleurtjes maar besloot voor deze mooie roze genaamd Don’t Mind The Pink te gaan.

 

catrice luminous2 De huls vind ik best classy (al heeft de zwarte huls van de Ultimate Color lijn mijn voorkeur), vooral vanwege het matte effect.

 

catrice luminous6 Wat zeker een pluspunt is, is hoe stevig de verpakking voelt. Wanneer ik deze lipstick zal meenemen in mijn tas, hoef ik niet bang te zijn dat ‘ie per ongeluk open gaat. De huls sluit met een duidelijke ‘klik’.

 

catrice luminous3Er zijn 12 kleurtjes uitgebracht met deze Luminous lijn, dus voor ieder wat wils. Ik neig toch altijd richting roze, en daar is deze perfect voor!

 

catrice luminous4Deze lijn is veel glanzender dan de andere lipsticks van Catrice, en ook minder gepigmenteerd. Dus ideaal wanneer je niet van te veel kleur op je lippen houdt.
catrice luminous72 Swatches onder elkaar: de onderste is met 1 veeg, en de bovenste is met meerdere laagjes over elkaar. Je ziet dat je de kleur dus goed kunt opbouwen.
catrice luminous8 Je krijgt een subtiel kleurtje wanneer je maar 1 laagje aanbrengt. Erg mooi voor dagelijks gebruik, of wanneer je niet van teveel kleur houdt.

 

catrice luminous9Met meerdere laagjes krijg je dit kleurtje. Persoonlijk hou ik hier meer van; het is een prachtig roze kleurtje dat ik nog steeds subtiel vind.
catrice luminous10Full Face met Don’t Mind The Pink.
Op de foto’s komt de kleur minder roze over dan in het echt; dan spat ‘ie van mijn mond af. Wat ik tof vind is dat de kleur erg makkelijk op te bouwen is (dus bv. overdag draag je 1 laagje, en ‘s avonds kun je het opbouwen met meerdere laagjes voor extra kleur) al zal ik sowieso altijd voor de meerdere laagjes gaan (ik hou van kleur!).
Ook smeert de lipstick fijn over mijn lippen. Door de substantie blijft de lipstick niet erg lang zitten, maar dat was wel te verwachten vond ik. Na een glas drinken is het wel mooier om ‘m even bij te werken.

De lipstick vind ik verder prima en mooi, maar ik ga toch liever voor meer gepigmenteerdere lipsticks. Maar voor de dames die van wat subtielere kleurtjes houden, is dit zeker een geslaagde lijn!

Catrice Luminous is te koop bij oa. Kruidvat en Trekpleister en kost €3,99.

Wat vinden jullie van de Luminous lijn?

Liefs,
Lisa

 

 

17 reacties op “New In: Catrice Luminous Lipstick – Don’t Mind The Pink

  1. Deze tint vind ik helemaal bij jou passen! Roze, lief & glans. Wat fijn dat je de kleur zo goed kunt opbouwen. Persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>