Make Up For Ever – Aqua Brow

Hot in Beautyland: de Aqua Brow van Make Up For Ever. MUFE (Make Up For Ever) behoort al een hele tijd tot een van mijn favorieten merken; zo is mijn favoriete foundation van MUFE, net als mijn favoriete concealer.
Toen de Aqua Brow van MUFE zo’n goede reviews kreeg, werd ik erg benieuwd naar dit product. Ik had het al vaker in het schap zien liggen, maar vond het maar een vreemd goedje.
De laatste keer dat ik in de Sephora was, was het 2e make-up product voor 50%. Tja, toen nam ik deze Aqua Brow toch snel mee!

Ik had erg geluk trouwens; de schappen waren erg leeg. Van de Aqua Brow waren nog maar 2 kleuren beschikbaar. Met het oog op kleur 20 snelde ik naar een make-up artist om te laten kijken of de kleur misschien een match zou zijn; en dat was het gelukkig :)
MUFE is een visagisten merk zonder poespas. Saaie verpakkingen dus. Maar ook dat heeft wel weer wat.

Het tubetje bevat 7 ml, hoort waterproof te zijn en geeft een natuurlijk resultaat.

Het is een klein tubetje, en het product is dus vloeibaar! Heel anders dan wenkbrauwpoeders of ,-potloodjes. Dat is even wennen.

De kleur die ik heb is nummer 20. Het tubetje is doorzichtig, dus de bruine kleur die je ziet is al het product.

Het tubetje is makkelijk te openen door het dopje er af te draaien. Dan komt een kleine opening tevoorschijn. Erg hygiënisch en makkelijk met doseren.

Door heel zachtjes in de tube te knijpen komt er een drupje wenkbrauw ‘spul’ uit. (Excuses voor het slechte licht.)

Dit is wat ik nu gebruik wanneer ik mijn wenkbrauwen doe: met het borsteltje borstel ik eerst mijn wenkbrauwen in model, en met het schuinafgesneden kwastje breng ik de Aqua Brow aan. Vervolgens borstel is mijn wenkbrauwen weer door om het wat natuurlijker te maken.

Om het product aan te brengen, zorg ik dat ik eerst een drupje Aqua Brow op mijn hand heb. Van hieruit breng ik het aan met het schuine kwastje.

Zo ziet mijn hand eruit als ik bezig ben met aanbrengen van de Aqua Brow.

Dan, de resultaten:

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder make-up. Ik heb lichte, assige wenkbrauwhaartjes.

Hier heb ik de Aqua Brow op mijn linkerwenkbrauw (op de foto rechts dus) aangebracht. Je ziet dat het veel verschil maakt en de kleur best anders is dan mijn natuurlijke wenkbrauwkleur. Maar het past perfect bij mijn haren.

Hier heb ik allebei mijn wenkbrauwen gedaan. Wat een verschil he!

Nu nog eens, maar dan full face:

Zonder Aqua Brow..

Mét Aqua Brow. Echt een groot verschil. Nu passen mijn wenkbrauwen perfect bij mijn haarkleur.

Ik vind het nog erg wennen, en ben nog niet helemaal tevreden over mijn aanbreng technieken. Hopelijk wordt dat met de tijd steeds beter ;)
Het product vind ik geweldig! Ik had echt niet zo’n natuurlijk resultaat verwacht. Mijn wenkbrauwen passen ineens beter bij mijn gezicht en haarkleur. Het totaalplaatje klopt beter vind ik.
Een nadeel vind ik toch wel het aanbrengen; het is lastiger dan wenkbrauwpoeder. Wanneer ik haast heb, pak ik dus toch de poeder. Maar ik gebruik deze Aqua Brow graag op alle andere dagen.
Hij blijft erg goed zitten en maakt mijn look af. Ik ben tevreden!

Voordelen:
- Natuurlijk resultaat
- In vele kleuren te verkrijgen
- Zuinig in gebruik
- Werkt hygiënisch
- Blijft erg goed zitten

Nadelen:
- Verkrijgbaarheid (alleen online of nog bij Sephora)
- De prijs
- Het kost meer tijd om het mooi aan te brengen
- Het is lastiger aanbrengen dan wenkbrauwpotlood of ,-poeder

De Make Up For Ever Aqua Brow is te koop bij de Sephora (of online) en kost €21,50.

Wat gebruik jij als je je wenkbrauwen gaat doen?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

9 reacties op “Make Up For Ever – Aqua Brow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>