Mijn favoriete muziek van het moment

Vandaag laat ik jullie een aantal liedjes zien waar ik de laatste tijd erg veel naar luister. Ik ben altijd gek geweest op muziek en mijn smaak variëert van pop naar soul en jazz. Ik luister naar nieuwe nummers, maar ook naar wat oudere nummers. Bij deze een paar van mijn huidige favorieten.

[youtube vxp0PFoIdmU]

Daft Punk ft. Pharrell Williams met Get Lucky. Wat een heerlijk nummer! Het origineel van alleen Daft Punk vind ik niet zo lekker (een beetje teveel herhaling naar mijn smaak), maar deze versie met Pharrell Williams is erg lekker.

[youtube uuZE_IRwLNI]

Justin Timberlake met Mirrors, heerlijk nummer. De 2e single van het nieuwe album van hem.

[youtube TF9aysQ78w4]

Het nieuwe album van Justin Timberlake. Ik ben zo happy dat die man weer muziek is gaan maken :) Ik vind zijn voorgaande albums ook heerlijk, en ook deze is briljant. Dit album staat de laatste tijd veel op repeat; als ik aan het poetsen ben, als ik de afwas doe, als ik ga lezen, als ik artikelen schrijf etc.

[youtube RS2nfeN4DEw]

Stevie Wonder met Signed Sealed Delivered. Een gouwe ouwe. Stevie Wonder heeft zo’n magische, heerlijke stem. Alles wat die man zingt is briljant. Wanneer ik dit nummer hoor, ga ik altijd uit mijn plaat ;) Love it!

[youtube RBumgq5yVrA]

The Passenger met Let Her Go. Zo’n mooi nummer. Ik zing ‘m altijd uit volle borst mee.

[youtube sYi7uEvEEmk]

Lovely Day van Bill Withers. Een liedje dat iedereen wel eens gehoord heeft denk ik. Ik vind het zo’n heerlijk nummer, ik word er helemaal vrolijk van :) Ook is mijn vriend fan van dit nummer.

Ik heb nog veel meer nummers, ook vooral oudere, maar die komen misschien een andere keer aan bod ;)

Naar welke nummers luisteren jullie de laatste tijd veel?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

5 reacties op “Mijn favoriete muziek van het moment

  1. Wat een heerlijke nummers. Mijn muzieksmaak is ook erg breed. Op het moment hoor ik graag Massive Attack of The Red Hot Chilli Peppers, maar een marco borsato of U2 zet ik ook zo op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>