L’Oréal Color Riche Intense – Pink Passion

l'oreal1 Terwijl ik normaal gesproken helemaal geen L’Oréal fan ben, kon ik de actie van 1+1 gratis laatst niet overslaan. Ik nam een foundation mee (review volgt later) en deze lipstick. Zoals jullie weten ben ik dol op lipsticks, en als ik dan een prachtig knalkleurtje tegenkom kan ik die dan ook niet laten liggen.

Ik laat jullie vandaag zien wat ik van deze Color Riche Intense lipstick van L’Oréal vind.


l'oreal2 De huls vind ik niet speciaal. Hij is wel typisch L’Oréal, vierkant en goud, maar ik heb mooiere verpakkingen gezien. Maar goed, ik koop ‘m natuurlijk niet voor de verpakking..

l'oreal4 Ik nam de kleur Pink Passion (371) mee, omdat ‘ie zo vrolijk knalroze is. Normaal hou ik in de herfst van echt donkere kleurtjes, maar op de een of andere manier ben ik dit jaar nog niet helemaal om haha. Dit kleurtje doet me denken aan felle roze rakkers van MAC zoals Candy Yum Yum en Viva Glam Nicki wat een groot pluspunt is!

l'oreal6 Oeh, wat mooi en ongebruikt nog! Het is bijna zonde om het te gaan aanbreken!
Ik vind het trouwens altijd erg chique staan als de naam of logo van het merk in de lipstick is geperst, zoals hier ook het geval is.

l'oreal7 Een swatch op mijn hand. Er komt (zeker voor een romige lipstick als deze) voldoende pigment van af.

l'oreal9 De lipstick brengt door z’n structuur erg makkelijk en romig aan. Hij glijdt als boter over de lippen en de kleur is hierdoor ook makkelijk op te bouwen. Wil je een subtiel roze kleurtje, dan beng je maar 1 laagje aan. Maar wil je wat meer knallen, dan smeer je meerdere laagjes over elkaar.

l'oreal10Ik vind het een prachtig en stralend kleurtje! Ik draag normaal niet zulke romige lipsticks (ik ben meer van de matte lipsticks) maar voor dit kleurtje maak ik graag een uitzondering. Dit kleurtje zal iedere dame staan, en het gezicht opfrissen.
Doordat het een romige lipstick is, is de draagtijd minder lang. Na een hapje of drankje moet je de lipstick even bijwerken en de lipstick geeft ook af (op wangen, op bekers etc.) Maar dat neem ik voor lief.

Zoek je nog een fris knalkleurtje (ook al is het herfst), dan kan ik je met alle liefde deze van L’Oréal aanraden!

L’Oréal Color Riche Intense is te koop bij de drogist en kost €14,99.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Houden jullie van romige lipsticks, of zijn jullie net als ik ook meer van de matte lipsticks?

Liefs,
Lisa

4 reacties op “L’Oréal Color Riche Intense – Pink Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>