Guerlain lipstick: Rouge G de Guerlain

Laatst kreeg ik van mijn lieve vriend een bedankje voor iets wat ik anderhalf jaar geleden voor hem gedaan heb. Ach, beter laat dan nooit toch? Ik mocht iets moois uitzoeken, en kon de nieuwe lipstick van Guerlain niet weerstaan! Wat een plaatje! Hoppakee, bestellen en afwachten wanneer ik hem eindelijk binnen zou hebben.. Van de week was het eindelijk zo ver! Kijk mee naar deze beauty..

Guerlain is een van mijn favoriete duurdere merken. De producten zijn van goede kwaliteit, de verpakking is goddelijk en het is altijd vernieuwend en origineel. Een onweerstaanbare combinatie dus! Ik kijk altijd weer uit naar de nieuwe collecties. Nu ligt de nieuwe herfst collectie van Guerlain al ruim een maand in de winkels en werd het echt tijd voor mij om de lipstick, na lang kwijlen, toch echt aan te schaffen! Dankzij mijn goede man dus:)

De lipstick komt in een mooi, zwart, classy doosje.

En dan de huls…Ooh la laa! De lipstick voelt erg zwaar aan, de verpakking is niet van lullig plastic gemaakt.

Als je de lipstick uit de huls wilt halen, klapt de huls open in een spiegeltje!! Wauw! Dat is nog eens handig!

Maakt het bijstiften van de lipstick in het openbaar wel erg makkelijk en classy. (En een klein beetje indrukwekkend hehe.)

En dan die kleur.. Ik heb nummer 76 Gracy, een mooie dieproze kleur. Deze kleur sprong er voor mij meteen uit, het was duidelijk dat dit de kleur voor mij was!

Ik vind hem echt ontzettend prachtig! Wegdroom materiaal.. Maar goed..nu de swatches, niet onbelangrijk!

Dit is op mijn hand, met 1 keer de lipstick erover heen halen. Hij is perfect gepigmenteerd. Ook smeert hij heel romig, wat ik wel altijd prettig vind aan iets wat ik op mijn mond smeer. Hij voelt bijna verzorgend aan, en voelt niet zwaar op de lippen.

Op de foto zie je hoe romig hij is. De lipstick droogt niet uit waardoor je velletjes ziet. Mijn lippen zien er goed verzorgd uit. Dat is wat ik zoek in een lipstick. Hij is niet helemaal mat, maar glimt ook niet erg. Het hangt er mooi tussenin. Ook de perfecte combi voor mij.

En de kleur.. Tja dit is echt mijn favoriete lipstick kleur. Zo’n mooie, dieproze kleur maar wel zacht.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwste aanwinst, en mijn lief dankbaar dat het mogelijk was. Want laten we eerlijk zijn, het kost wel flink wat.. Maar liefst € 40,90.. Dat is nogal wat voor een lipstick.. Gelukkig krijg ik altijd korting bij Douglas waar ik hem besteld heb, dat scheelt een aantal euro’s.

Guerlain is te koop bij de meeste parfumerieën, luxe drogisterijen en warenhuizen.

Tot volgende keer,

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>