FOTD: Pasfoto’s laten maken!

Vandaag is het weer zo ver; ik moet pasfoto’s laten maken. (De reden is wel stukken beter: ik heb een paspoort nodig voor Australië! Sydney, here I come!!)
Pasfoto’s laten maken, daar heb ik zo’n hekel aan. Hoe je je ook voorbereid, je komt er altijd gaar op te staan. Chagrijnig (want niet mogen lachen), tranende ogen van klaar blijven zitten, en je ziet ineens alles wat niet aan je gezicht ‘klopt’. Gelukkig kan ik er tegenwoordig om lachen, maar tegen zo’n foto zit je wel gemiddeld 5 jaar aan te kijken (voor je id-bewijs etc. weer verloopt).
Ik besloot om vandaag even goed stil te staan bij mijn make-up.

Ik besloot om mijn ogen extra aan te zetten en mijn mond wat rustiger te houden. Dit omdat je toch niet mag lachen en ik mijn dan chagrijnige mond niet wilde accentueren ;)

Ik koos voor bruine en goude tinten. Deze kleuren accentueren het blauw in mijn ogen het beste.

Ook besloot ik om een oogpotlood te gebruiken (in plaats van eyeliner). Dit omdat ik het zwart dan natuurlijker kon vervagen in de look.

Mijn mond gaf ik een roze kleurtje met dit pareltje:

Ben echt gek op deze lipstick!

Mijn gebruikte producten voor deze look:

* Benefit – Eraste Paste
* Make Up For Ever – HD Foundation
* Estée Lauder – Double Wear Concealer (review)
* Essence – Translucent Powder
* Urban Decay – Primer Potion
* Nars – Laguna (Bronzer)
* Benefit – Thrrrob (Blush)
* Mac – Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle (Highlighter)
* Anastasia – Duo Brow Powder
* Anastasia – Clear Brow Gel
* Catrice – Smokey Eye Pencil
* Essence – Kajal Pencil in All I Want (review)
* Lancome – Rouge in Love in 351B
* Urban Decay – Naked2

En de kleuren die ik gebruikt heb, zijn: Bootycall (als highlighter op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek), Chopper op mijn bewegend ooglid, Snakebit en Busted samen geblend op de buitenste gedeeltes van mijn oog, en Half Baked een beetje op mijn bewegend ooglid om extra te ‘poppen’.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

11 reacties op “FOTD: Pasfoto’s laten maken!

  1. Aaaaah, schitterende palettes! Ook de make-up look met de gekleurde lippen. :) Zelf had ik ook laatst – oké maanden geleden – pasfoto’s laten maken. De mooiste tot nu toe!

    • Dankje! Ja, het scheelt ook best veel als je er even bij stil staat he :) Die van mij is ook beter gelukt dan de voorgaande jaren gelukkig haha.

  2. Iehhh, ik vind pasfoto’s maken echt verschrikkelijk! Ziet er altijd niet uit hahah. Prachtige look heb je gemaakt, echt heel mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>