Estée Lauder – Double Wear Concealer

Vandaag weer een artikel over een product dat ik gekregen heb, dit keer voor kerst. Ik heb het dus ruime tijd kunnen testen. Ik heb het over de Double Wear concealer van Estée Lauder. Deze concealer stond al lange tijd op mijn verlanglijstje en mijn vriend, zo attent als ie is ;) , heeft ‘m voor me gekocht.

.

Ik las over deze concealer op internet en blogs vele lovende reacties. Deze moest ik dus hebben, aangezien ik altijd op zoek ben naar de ideale concealer. Ik heb niet veel last van pukkels of puistjes, maar ik heb wel erg last van donkere kringen onder mijn ogen. Deze concealer wilde ik dan ook voornamelijk voor dit doeleinde.

De verpakking is erg classy met een gouden dop. Estée Lauder heeft altijd van die smaakvolle verpakkingen. Niet teveel poespas, wel met het sierlijke logo.

Als je de dop open draait, haal je de applicator eruit; een sponsachtig aanbrengstuk. Dit zie je wel vaker bij vloeibare concealers. Dit vind ik zelf een heel erg fijne manier van aanbrengen en heeft mijn voorkeur.

Ik heb hem in de lichtste kleur (01 Light). Hier heb ik ‘m op mijn hand geswatched.

En hier is ‘ie lichtjes uitgewerkt. Het geeft een heel natuurlijk effect. Je ziet subtiel een wat lichtere vlek op mijn hand waar de concealer zit.

Ik heb de concealer gebruikt voor wat rode plekjes (voornamelijk rond de neus en mond) maar vooral onder mijn ogen. Laten we eens bekijken wat ‘ie doet.

Dit zijn mijn donkere kringen zonder concealer aangebracht. Je ziet echt paarsige kringen.

Hier heb ik de concealer aangebracht. Je ziet dat het paarsige weg is. Mijn wallen zijn niet helemaal weggewerkt. (Dit heb ik ook nog nooit met een andere concealer meegemaakt.)

Hier heb ik alleen concealer aangebracht; onder mijn ogen, rond mijn neus en mond. Je ziet dat het een heel natuurlijk effect geeft.

Hier ben ik verder opgemaakt. Ik vind dat mijn wallen (voor mijn doen) goed gecamoufleerd zijn. Het zijn in ieder geval geen donkere kringen meer.

De concealer heet voluit Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer. Hij belooft dus op zijn plek te blijven zitten.

Deze foto heb ik ‘s avonds laat gemaakt, na de make-up vele uren gedragen te hebben. Ik vind dat de concealer goed op zijn plek is gebleven; plekjes rondom mijn neus zijn nog goed weggewerkt. Ik ben erg moe op deze foto, dat is ook te zien want mijn wallen zijn wat meer zichtbaarder.

Dit is een close up van mijn wallen in de late avond. Je ziet dat het paarsige, dat ik normaal heb, nog steeds goed gecamoufleerd is. Wel is de concealer wat ik mijn lijntjes getrokken. Dit doet tot nu toe iedere concealer bij mij, en daar baal ik van. Maar omdat echt iedere concealer dit bij mij doet, had ik ook niet anders verwacht van deze concealer van Estée Lauder.

Ik ben erg enthousiast over deze concealer. Sinds ik hem heb, heb ik ‘m iedere dag gebruikt. Hij werkt makkelijk en hygienisch. De concealer is makkelijk aan te brengen en uit te werken. Het ziet er natuurlijk uit en blijft goed zitten. Ook zit er SPF 10 in deze concealer, dat is zeker een pluspunt omdat ik mijn tere huid onder de ogen goed wil beschermen.

Estée Lauder is te koop bij oa. Douglas en Sephora en kost €23,50.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

2 reacties op “Estée Lauder – Double Wear Concealer

  1. Hij staat heel mooi en natuurlijk bij jou. Ik heb hem ook, maar bij mij is ziet het er een beetje cakey uit als ik hem onder mijn ogen doe, dus nu gebruik ik hem alleen als ik een puistje wil bedekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>