Essence – Stay All Day Concealer

Zoals jullie vaker voorbij hebben zien komen, ben ik altijd op zoek naar concealers. Niet omdat ik ze zó interessant vind (lipsticks, oogschaduwpalettes, blushes, highlighters, noem het maar op, alles vind ik interessanter haha), maar omdat ik altijd op zoek ben naar The Holy Grail. Pukkeltjes heb ik gelukkig niet veel, maar donkere kringen wel. Dat betekent concealer, concealer, concealer! Ik heb een paar goede maar prijzige concealers in mijn bezit. Dus wanneer ik een budget variant tegenkom, wil ik die graag testen.

Ik liep dus weer eens te struinen in de Kruidvat (verrassend..) en besloot deze Stay All Day Concealer van Essence eens mee te nemen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een vloeibare concealer, omdat ik dat natuurlijker vind onder mijn ogen.

Het komt in een handige verpakking. Deze verpakking vind ik het fijnste onder de concealers. (Hij lijkt op de Double Wear Concealer van Estée Lauder, mijn huidige favoriet.)

Ik nam kleur 10 Natural Beige mee.  In totaal verkochten ze 2 verschillende kleuren in de Kruidvat bij mij. Niet erg uitgebreid dus..

De applicator vind ik erg fijn. Ook hier lijkt ‘ie op de Double Wear Concealer. Pluspunt. Het werkt snel, makkelijk en hygiënisch.

De substantie belooft al heel wat. Ik vind ‘m erg fijn namelijk. Het is vloeibaar, maar niet te dunnetjes. Ook werkt ‘ie fijn uit en blendt mooi in de huid.

Dit ben ik zonder make-up. Kaaltjes haha.

Dit zijn de plekjes waar ik concealer aanbreng. Altijd trouwens. Rond de mond en neus worden wij vrouwen helaas wat roodachtig, dus daar breng ik ook altijd concealer aan.

De concealer uitgewerkt. Hij geeft een best mooi effect.

Laagje foundation en afgepoeder. Een egaal effect.

En de rest van de make-up. Het geeft wel een goed totaalplaatje.

Ik ben redelijk tevreden met de concealer. Hij werkt fijn en makkelijk. Al blijft hij niet de beloofde 16 uur zitten (dat vind ik sowieso altijd een vreemde belofte, maar goed), maar dat is voor deze prijs niet zo erg. Qua dekking had ‘ie ook iets beter mogen zijn. Ik vind dat mijn wallen niet goed genoeg weggewerkt zijn. En als ik deze concealer vergelijk met mijn momentele favo van Estée Lauder, dan haalt ‘ie het daar niet bij. Aan de ene kant gelukkig maar, want die is zo’n 10 keer duurder haha.

Voor de prijs is het een prima concealer, alleen is het geen Holy Grail voor mij!

Pluspunten:
- De prijs
- Verkrijgbaarheid
- Substantie
- Hygiënisch
- Blend mooi in de huid

Minpunten:
- Dekt niet goed genoeg (voor mij)
- Maakt de 16uur niet waar
- Niet veel kleur keuze

Essence is te koop bij oa. Kruidvat en de Stay All Day Concealer kost € 1,99. Best goed!

Wat vinden jullie van de concealers van Essence?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “Essence – Stay All Day Concealer

  1. Zo hygienisch is die niet hoor je kant het aplicatortje niet echt wassen en hij gaat elke keer op je oog. Maar wel leuk gedaan,werkt fijn xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>