The Questions Of Life Tag

Deze Tag ben ik nu al een aantal keren tegengekomen en vind ik denk ik wel de leukste Tag die er rondgaat. Misschien komt dat wel omdat ‘ie iets diepzinniger is en ik vind het gewoon leuk om anderen beter te leren kennen door een Tag. Ik vond het daarom ook wel een goed idee om deze in te vullen. Lees je mee?

wild-side-of-life

Bron

Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Het moment dat Tim en ik aan het klussen waren in ons nieuwe huis, en ik me realiseerde dat ik me hier al meer thuis voelde dan in ons oude huisje (waar we op dat moment nog wel woonde; we waren immers nog aan het verven in het nieuwe huis). Ik zat buiten in de tuin (jeeej, eindelijk een tuin!) pauze te houden in het zonnetje en het voelde zo goed!

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Naar Curaçao gaan. Ik weet niet wanneer ik dit idee voor het eerst kreeg, maar Curaçao leek me zo’n paradijs met het heerlijke klimaat en prachtige onderwaterwereld. Ondertussen ben ik regelmatig op vakantie geweest, maar nog nooit ben ik naar Curaçao geweest. Hopelijk komt het er dit jaar van!

Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Dan zou ik naar Curaçao verhuizen en zwerfhonden willen opvangen. Heerlijk in de zon waar ik geen last van de kou zou hebben, wonend in een prachtig huis met een stuk grond waar ik honden opvang die het hard nodig hebben.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Dat ik me slecht voel wanneer ik veel suiker gegeten heb. Ik ben een grote snoepkont, maar vandaag viel het me pas echt op hoeveel slechter ik slaap wanneer ik in de avond veel gesnoept heb, en dat ik me in de ochtend een stuk slechter voel. Ik had vanmorgen echt even een ‘aha-moment’.

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Vaak dagdroom ik over de toekomst, of droom ik na over iets van het verleden. Vooral als ik muziek aan het luisteren ben, kan ik meegesleept worden in dagdromen. Dagdromen doe ik trouwens het meest in de trein!

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Ik wil iets positiever zijn. Ik kan me soms laten meeslepen in doemdenken, en daar ben ik klaar mee. Ook wil ik dus minderen met suiker en wat afvallen. Een gezonder leven dus.

never_lose_hope-500x400

Bron

Ik tag iedereen die een eigen blog heeft ;)

Liefs,
Lisa

7 reacties op “The Questions Of Life Tag

  1. Leuke tag! Ik merk zelf ook dat ik slecht reageer op suiker, maar gelukkig ben ik niet zo’n zoetekauw. Toch krijg ik soms toch aardig wat binnen en dat merk ik meteen doordat ik mij dan minder energiek voel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>