Glossybox Januari

[youtube f_Wxp75HD0Y]

Bij deze de Glossybox van januari. Erg laat..Ik weet het. Dat lag niet bij mij. De bezorgservice van Glossybox (Selektvracht) is nogal vervelend hier. Ik heb mijn Glossybox dus op Valentijnsdag binnen gekregen, 2 a 3 weken later dan het had moeten zijn, na vele telefoontjes en mailtjes.
Ook de producten in de box vallen mij tegen; zo kreeg ik 2 producten die ik al eerder in de Glossybox heb gehad! Ik ga dan na de box van februari mijn abbonement opzeggen.

Sorry voor mijn ietswat negatieve toon in het filmpje haha.  Voor een ander kan de box juist wel weer heel erg leuk zijn!

De Glossybox kun je hier bestellen.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

1 reactie op “Glossybox Januari

  1. Jammer dat je weer hetzelfde krijgt. Dan kan ik het me voorstellen dat je ‘t minder leuk gaat vinden. Ik kende de glossybox nog niet en het lijkt mij erg leuk te proberen. Ik wacht nog even af wat er in je volgende box zit! Ik ben benieuwd! En wat ik jammer zou vinden….Dat geurtje van christina zit in zo’n ”zakje” dus 1x testen en het is op. Konden ze beter in zo’n klein glazen flesje doen dan heb je er vaker wat aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>