Versatile Blogger Award

Door Carlien werd ik getagd om de Versatile Blogger Award te doen. Ik voel me vereerd en ik vind dit altijd leuk om te doen. Al moest ik wel even nadenken over 7 feitjes over mezelf.

Bij de Versatile Blogger Award is het de bedoeling dat je dus 7 feitjes over jezelf deelt. Aangezien ik dit soort artikelen altijd erg leuk vind om bij anderen te lezen, doe ik hier graag aan mee.

 

versitle-blogger-1

 

1. Ik draag pas sinds 2 jaar lipstick. Hiervoor droeg ik heeel af en toe een doorzichtige lipgloss. Mijn lipstick-obsessie begon toen de Mac Viva Glam Nicki uitkwam (die matte Barbie-roze kleur, zo gaaf!). Die vond ik zo apart dat ik die móest hebben, ook al was ik bang dat ik ‘m nooit zou dragen. Maar het tegendeel was waar; al gauw sloeg ik aan het lipsticken en ik kon niet meer ophouden ;)

mac-viva-glam-nicki2

Mac Viva Glam Nicki

2. Ik luister veel ‘oude’ muziek omdat ik niet veel heb met de muziek die tegenwoordig zoveel gedraaid wordt.

3. Ik vind het ontzettend moeilijk om ‘s ochtends op tijd op te staan..Ik ben zeker een avondmens!

4. Met mijn oma had ik een hele goede band, ze heeft zoveel voor me betekend. Helaas is ze vorig jaar (op Valentijnsdag) overleden. Op 5 april (vandaag dus!!) laat ik samen met mijn nichtje een tattoo ter ere van mijn oma zetten <3

oma

 

5. Ik ben een giga Potterhead (Harry Potter fan). Ieder jaar lees ik alle boeken opnieuw en kijk ik alle films, wat betekent dat ik alle boeken zo’n 13 keer gelezen heb (geteld vanaf mijn 14e toen ik het eerste boek las). En zodra er ook maar iets voorbij komt dat me aan Harry Potter doet denken, krijg ik meteen de kriebels om de boeken weer te gaan lezen.

6. Oud-roze is mijn lievelingskleur. Altijd wanneer ik iets zie in die kleur, moet ik even kijken.

7. Ik heb een gruwelijke hekel aan afwassen, maar om het een beetje leuker te maken heb ik schattige afwashandschoenen met bijhorende afwasborstel gekocht in, jawel, roze met stipjes en strikjes. Maakt het allemaal net wat draaglijker ;)

Dankjewel Carlien voor de nominatie, dat vind ik echt leuk :)

Bij deze nomineer ik de volgende leuke bloggers (al zijn het er geen 15):

1. Beautyjuf
2. Helpjehuidvooruit
3. Melfortune
4. Aboutfashion
5. Rosanne van Dieren
6. Beautytopia
7. Beautykoning
8. Twinkelbella
9. Beautyman
10. Blissfulbeauty

Voor de rest tag ik iedereen die het leuk vindt om dit ook over te nemen :)

Als je genomineerd bent, is het de bedoeling dat je de volgende dingen doet:

 • Noem diegene die jou heeft genomineerd
 • Nomineer 15 bloggers
 • Breng de genomineerde bloggers op de hoogte
 • Deel 7 weetjes over jezelf

 

Liefs,
Lisa

16 reacties op “Versatile Blogger Award

 1. Wat super leuk om te lezen!! En wat een mooi gebaar dat je een tattoo laat zetten ter ere van je oma. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!! XX

  • Dankjewel :) Ik twijfel nog even of ik de tattoo online ‘ga gooien’, maar wanneer de tattoo genezen is, komt er sowieso een artikel over!

 2. Gefeliciteerd met je nominatie! Wat mooi eigenlijk ook dat je vandaag een tattoo hebt laten zetten ter ere van je oma, dan is het net of je haar heel dicht bij je hebt nog.

 3. Ahh, wat lief dat je mij hebt genomineerd :-) Ik ga ‘m overnemen, maar dat zal pas volgende week of de week erop zijn. Wat een mooie foto van jou en je oma. Ga je nog een artikel schrijven over de tattoo die je hebt laten zetten? Wat bijzonder dat je dat gaat doen! Zo is en blijft je oma altijd bij je.

 4. Dankjewel voor de tag! Super leuk, ik ga hem ook doen, maar eerst even wat weetjes over mezelf bedenken… dat is nog best moeilijk haha
  Die foto met je oma… <3<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>