Mijn Meest Geluisterde Muziek Van Het Moment

Ik ben een muziekliefhebber en heb daarom bijna altijd muziek opstaan wanneer ik het huis verlaat. Het maakt saaie, dagelijkse dingen gewoon leuker; het boodschappen doen is soms bijna een feestje met de juiste muziek op.

Vandaag laat ik zien welke muziek ik de laatste tijd extra vaak geluisterd heb, ik heb een kleine selectie gemaakt van de liedjes die ik regelmatig op repeat heb gezet en die ik luidkeels heb mee staan zingen ;) .

Katy Perry – Darkhorse

Wat een heerlijk nummer is dit toch. Ik ben normaal niet zo van de stevige beats, maar ik vind dit nummer gewoon zo heerlijk. Wanneer ik ‘m op de radio hoor, zet ik ‘m altijd lekker hard, heerlijk!

 

Ed Sheeran – I See Fire 

Dit nummer is denk ik mijn favoriet uit dit rijtje. Het liedje vind ik gewoon prachtig en ik kan er uren naar luisteren.

 

Uncle Jed – Brother

Deze band deed mee aan Australia’s got talent, en traden met dit nummer live op. Wat deden ze dat geweldig! Ik vind hun uitvoering van Brother nog mooier dan het origineel, en de stem van de zangeres is betoverend mooi. Zo mooi hoor je ze niet vaak.

 

Collective Soul – Better Now

Dit is alweer een ouder nummer die ik laatst tegenkwam toen ik een aflevering van Charmed keek. Wat een heerlijk nummer vind ik dit ook, die regelmatig op repeat staat.

 

Michael Jackson – Slave To The Rythm

Oeh, ik was erg benieuwd naar dit liedje, dat vorige maand uitkwam. Michael trad op als hologram en ik vind ‘t echt tof! Zo leeft ‘ie echt nog door. Het nummer vind ik echt goed, ik luister er graag naar.

 

Michael Jackson en Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

Jeej, een duet tussen mijn 2 favo artiesten Michael Jackson en Justin Timberlake! Hier was ik zo blij mee! Ik vind ‘m bijna net zo lekker als Slave To The Rythm, en vind ‘t echt een perfecte combi; Michael en Justin :)

 

Kane – I Will Keep My Head Down

En nog een oud liedje, dit keer van Kane. Dit is mijn favo nummer van ze die ik vroeger helemaal uit mijn hoofd kende en altijd meezong. Ik kwam ‘m laatst weer tegen en kende de tekst nog helemaal. Sindsdien zit ‘ie weer in mijn playlist, en wat blijft dit een geweldig nummer.

 

Wat vinden jullie van deze liedjes? Welke muziek hebben jullie de laatste tijd veel geluisterd?

Liefs,
Lisa

 

9 reacties op “Mijn Meest Geluisterde Muziek Van Het Moment

    • Normaal hou ik ook niet van Darkhorse-achtige liedjes haha, maar deze vind ik op de een of andere manier wel te gek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>