Wat heb ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen?

Een nieuw item op beautybabbels; aan het eind van iedere maand laat ik door middel van foto’s zien wat voor nagellak ik op mijn nagels gedragen heb. Vandaag de eerste: december 2012.

Ik begon met een mooie nude kleur van Catrice van de Ultimate Nudes lijn: 030 My Cafe Au Lait At Notre-Dame met een mooie topcoat van Essence: College Hero (van Class of 2013 lijn) die echt mijn favoriete topcoat is geworden de afgelopen maand. Een mooie combi.

Om alvast in de kerstsferen te raken, droeg ik een mooie donkerrode nagellak van L’Oreal Resist&Shine (naam staat er niet meer op) met weer dezelfde topcoat van Essence eroverheen. Feestelijk he?

Dit mooie lakje zat in de Fantasy collectie van Essence, 03 Take a Ride on Pegasus, en heeft een hele aparte kleur. Het is mooi oudroze, wat donkerder maar je ziet er meerdere kleuren in als je je hand beweegt. Erg mooi.

Ik probeerde een koele, winterse combi te maken op mijn nagels met een lichtblauwe nagellak en een creme achtige. Mét natuurlijk de glittertopcoat van Essence.

Hier zie je deze creatie wat beter. Het blauwe lakje is van L’Oreal 601 French Riviera en de creme kleurige is van Essence, van de crystalliced collectie in 05 Frosted Champagne. Het had mooier gekund..Maar ach..Het ziet er best leuk uit toch? IJzig en winters.

Dit lakje kwam ik vlak voor kerst tegen, en was precies dezelfde kleur als het jurkje dat ik aan wilde doen! Wat een vondst. En ook zo mooi, ik ben er erg blij mee. Dit lakje heb ik dus uiteindelijk met kerst gedragen. Van Essence colour&go in 112 Time for Romance.

Mijn favoriete nagellakje of all time is toch wel Loviedovie van Essie. Deze móet ik af en toe gewoon op. Dus ook in december. Om hem toch wat feestelijker en dus meer bij de maand te laten passen, heb ik ook op dit lakje weer de topcoat van Essence aangebracht.

Als laatste de nagellak van Anny 203 ‘Queen of the Night’ die ik laatst van mijn vriend heb gekregen. Een erg mooie, donkerpaarse kleur. Geschikt voor deze donkere dagen. Om hem feestelijk te maken heb ik de topcoat van (je raadt het al) Essence aangebracht. Deze nagellak combi heb ik gedragen met Oud&Nieuw.

Vanaf nu ga ik goed bijhouden wat ik iedere keer op mijn nagels gooi, zodat er iedere maand hier een artikel over online komt.

Wat hebben jullie met oud&nieuw op jullie nagels gedragen?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>