Review: P2 Nagellakjes (4 stuks)

 

IMG_4884

Pff, ik ben wel 3 keer opnieuw aan dit artikel begonnen en steeds kwam er weer wat tussen of ging er iets mis met de foto’s. Maar nu is ‘ie er eindelijk; mijn review van de vier P2 nagellakjes die ik kocht bij de DM in Duitsland.

IMG_4967

P2 – Funky Babe

Ik begin met het lakje waar ik het minst enthousiast over ben. Ik zocht dit lakje uit vanwege de kleur. Naast de ‘speciale’ nagellakjes die ik uitzocht, wilde ik een ‘normale’ en dat werd ‘Funky Babe’.

Het is een Volume Gloss, wat een gellook effect moet geven.

 

IMG_4968

De kleur vind ik echt prachtig, ik hou van rood-roze kleurtjes. Het ligt er echt tussenin. Echt een mooi zomers lakje.

 

P2 funky babe

De dekking vond ik iets minder; na 3 laagjes dekte ‘ie pas en nog zie je af en toe mijn ‘tips’ er doorheen. Erg jammer, want ik wil altijd na 2 laagjes klaar zijn met kleur.

Het kwastje vond ik wel prima, niet te breed en niet te smal. Ook de droogtijd was goed te doen (al was hij wel de langzaamste van de 4) en de houdbaarheid ook. De lak bleef 3 dagen mooi zitten. Wat zeer prima is voor deze prijs van €1,95.

 

IMG_4866

P2 – Lofty Style

Dit blauwe Satin lakje zocht mijn vriend voor me uit. Een mooi babyblauw kleurtje waar ik ook erg van hou, vooral in de lentemaanden.

Het nagellakje is een Satin Supreme, wat dus een mooi mat, satijnen finish moet geven.

 

IMG_4868

De kleur is echt lieflijk blauw. Perfect voor nu en de komende maanden. Heel fris en mooi pastel. De satijnen finish is ook aanwezig; dat geeft een mooi effect.

 

P2 lofty style

De dekking was prima; na 2 laagjes dekt ‘ie (bijna) volledig. Ik vond een 3e laagje niet nodig.

Het drogen van deze lak ging iets sneller dan de Volume Gloss. Het kwastje is prima, en de houdbaarheid ook. De nagellak zag er 3 dagen mooi uit. Daarna begon de lak een beetje te ‘scheuren’.

Een prima nagellak voor €2,45.

 

IMG_4864

P2 – Adorable

Dan mijn absolute toppers; De Sand Style nagellakjes. Ik kon niet kiezen tussen de vele kleurtjes die er waren, dus nam een lieve roze mee en een nude kleur.

Deze mooie roze is Adorable. Ik ben dol op het Sand Effect dat deze twee lakjes geven.

 

IMG_4865

Een zachtroze kleur, met duidelijk het ruwe zandeffect en veel sparkle.

 

p2 adorable

De dekking van dit lakje is erg prima. Na 2 laagjes is het helemaal perfect. Het kwastje werkt heel makkelijk en is erg fijn. Ook de droogtijd is top, zoals de meeste Sand lakjes. Dit zijn volgens mij toch wel een van de snelst drogende nagellakjes die er zijn.

Deze nagellak bleef 3 á 4 dagen mooi zitten.

Dit lakje kost €1,95.

 

IMG_4989

P2 – Pretty

Ik hou ook echt van nudekleurige nagellak. Dit past gewoon bij iedere outfit en iedere gelegenheid.

 

IMG_4992

Wat een mooi sand effect. Kijk die glitters dan :) Ook dit lakje lakt perfect in 2 laagjes. Het kwastje en droogtijd zijn top. Ik ben dol op dit lakje!

 

P2 pretty

In deze close-up zie je het ruwe effect goed.

Dit lakje blijft 3 á 4 dagen heel mooi zitten, daarna gaat het een beetje chippen.

 

IMG_4991

Just look at that sparkle!

Dit lakje kost ook €1,95.

 

De nagellak van P2 kan ik je echt aanraden. Voor deze kleine prijsjes krijg je echt veel terug. De kwaliteit is echt dik in orde, en dat ze zoveel verschillende kleurtjes en finishes hebben is ook echt top. De volgende keer dat ik in de DM ben, neem ik zeker meer nagellakjes van P2 mee.

Zijn jullie bekend met de nagellakjes van P2?

Liefs,
Lisa

 

7 reacties op “Review: P2 Nagellakjes (4 stuks)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>