NOTM: Augustus

September staat alweer voor de deur en dat betekent dat de ‘R’ weer in de maand komt! Haha, dat was iets waar ik altijd op lette toen ik kind was, want als de ‘R’ in de maand komt, dan werd het koud.
Maar goed, de zomer is alweer bijna voorbij en het is tijd om terug te kijken voor we de herfst in gaan. Vandaag laat ik jullie zien welke nagellakjes ik allemaal droeg in augustus.

 

notm1 NYC – New York Spring

Dit nagellakje kocht ik laatst bij de Kruidvat 1+1 actie, en ik vind ‘m moohoooi! Het is de perfecte melkachtige roze, die ook nog prima dekt! Erg mooi voor de lente en zomer, maar ik denk dat ik deze binnenkort nog regelmatig ga dragen.

notm2 Essie – Mint Candy Apple

Ik bestelde bij Bol.com een nieuwe kwast van Real Techniques, maar kwam net een paar euro onder de ‘geen verzendkosten’ uit. Dus dan ‘moet’ ik natuurlijk er iets bij bestellen en koos ik voor een lakje van Essie die al een hele tijd op mijn wishlist stond; Mint Candy Apple! Ik ben gek op deze kleur, maar deze van Essie is echt de koning van de mintkleurtjes. Hij dekt goed, lakt erg fijn en bleef een week mooi op mijn nagels zitten (in combinatie met de Catrice Gelbasecoat en topcoat).

notm3 Essence – Miss Captain

Ook dit lakje is nieuw; hij ligt sinds kort in de schappen van Essence. Oeh, wat een prachtige herfstkleur is dit! Deze ga ik het najaar echt vaak dragen.

 

notm4 NYC – Raspberry Ice Cream

Dit is een van mijn favoriete lakjes van de afgelopen maanden. Wat heb ik deze vaak gedragen! Het is echt een mooi, zacht bubblegum kleurtje. Love it!

 

notm5 NYC – Hudson Breeze

En ook dit lakje kocht ik laatst nieuw voor de spetterende prijs van 1 euro ;) Ik vind ‘m wel gaaf, en ik kreeg er ook al complimentjes over haha. Echt een knalkleur.

 

notm6NYC – Lavender Cupcake

En toen brak een nagel, en heb ik al mijn nagels korter gevijld en dit keer weer in een rechte vorm. Zoals jullie hadden kunnen zien heb ik de laatste tijd mijn nagels in een ronde vorm gevijld, maar nu ben ik weer terug bij mijn oude vertrouwde rechte nagel.
Maar goed, Lavender Cupcake is echt een oud nagellakje van me wat een groot favoriet is. Ik denk erover om hier een back-up van te halen, want ik ben echt dol op dit lakje. Het kleurtje vind ik zo snoeperig en heerlijk voor de warme maanden.

Ik zie trouwens dat NYC toch wel een favoriet aan het worden is qua nagellak!

Poeh, nu gaan we echt richting de herfst..Wat voor kleurtjes ga jij dan dragen? En wat voor nagellak heb je in de zomer veel gedragen?

Liefs,
Lisa

 

6 reacties op “NOTM: Augustus

  1. Ik ben verliefd op Miss Captain! Wat een tof kleurtje. Omdat ik momenteel in een no buy periode zit, komt deze op mijn wishlist te staan. In de herfst draag ik veelal pasteltinten, nude tinten en diep donkerrode tinten. Ben benieuwd of dat deze herfst ook weer het geval is.

  2. Mint Candy Apple van Essie blijft echt mooi! Ik moet trouwens ook een nieuwe Lavender Cupcake van NYC aanschaffen, het flesje dat ik nu heb is al best oud en dat is enorm te merken aan de substantie. Lakt helemaal niet meer fijn helaas.
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>