Nails Of The Month: Oktober

We zijn weer een nieuwe maand ingegaan, en dat betekent een nieuw overzicht van wat ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen heb, oftewel Nails Of The Month, van oktober :)

IMG_2726

Impulss – IPKV01

Ik begon de maand met een mooi grijs lakje, met een glittertopcoat op mijn ringvinger. Ik vind grijs wel een hele mooie, aparte kleur voor op de nagels.

IMG_2841

Anny – Queen of the Night

Eén van mijn lievelingslakjes voor het najaar en winter is deze prachtige donkerpaarse kleur. Vorig jaar kreeg ik dit lakje van mijn vriend, en ik vind ‘m nog steeds zo prachtig!
Ik hou mijn pink een beetje aan de kant, want mijn nagel was afgebroken!

IMG_2850

Essie – Jamaica Me Crazy

Ik weet nog dat ik dit lakje kreeg in mijn Glossybox, en dat ik ‘m toen helemaal niet mooi vond. Dat is ondertussen wel veranderd; ik vind het een prachtig lakje! En ik ben helemaal fan van Essie natuurlijk, wat een fijne lakjes!

IMG_2851

Catrice – Bed of Flowers

Een nieuw lakje van Catrice, en nog een mooi kleurtje ook! Perfect voor de herfst. Het lakje bleef voor Catrice best lang zitten (zo’n 3 dagen mooi).

IMG_2867

Hema – 04

Een simpel lakje van de Hema kan ook mooi zijn. Een mooie, donkergrijs/groene kleur. Erg apart.

IMG_2901

Bell – Airflow 703

Ik had weer even zin in iets lichters en koos voor een mooi lichtblauw kleurtje. Op mijn ringvinger besloot ik weer even iets extra’s aan te brengen in de vorm van een glittertopcoat.

IMG_3041

Catrice – Welcome To Pink Tropez

Eén van mijn lievelingslakjes van Catrice is deze mooie donkerroze kleur. Deze heb ik al vaak gedragen (voor mijn doen). Plus wat sparkle!

IMG_3103

Catrice – Hip Queens Wear Blue Jeans

Dit lakje kreeg ik eens van mijn vriend, en met de donkere dagen vond ik het de perfecte gelegenheid om ‘m weer eens te dragen. Een goede donkerblauwe kleur die lang mooi blijft. Ook hier koos ik weer voor een glittereffect op mijn ringvinger.

IMG_3137

Essence – Hey, Nude!

Hey, Nude! is een mooi nude lakje met een dikke laag sparkle erin. Nice! Al had ik nu 3 laagjes nodig om het mooi te dekken (ik wil eigenlijk na 2 laagjes klaar zijn..) dus dat viel even tegen.
Verder brak mijn nagel van mijn ringvinger!

IMG_3138

Berry Love Nailpolish (by H&M)

Oktober sloot ik af met de perfecte rode kleur van een schattig lakje van H&M. Ik besloot al mijn nagels maar kort te knippen, want een paar nagels die helemaal kort zijn en de rest lang ziet er niet uit. Ik ga mijn nagels maar goed verzorgen de komende tijd en hopelijk zijn ze weer mooi lang met kerst ;)

 

Wat vinden jullie het mooiste lakje? En wat voor kleuren hebben jullie veel gedragen in oktober op je nagels?

Liefs,
Lisa

14 reacties op “Nails Of The Month: Oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>