Urban Decay – 24/7 Glide On Eye Pencil

Een tijdje geleden heb ik de 24/7 Glide On Eye Pencil van Urban Decay aangeschaft. Vroeger droeg ik altijd oogpotlood, tegenwoordig wat minder; ik ben meer van de eyeliner. Toch is het handig om een goede oogpotlood achter handen te hebben, en vandaar dat ik deze Eye Pencil kocht toen er een mooie actie bij de Sephora was.

Ik kocht hem in de kleur Demolition, een donkerbruine kleur. Dit omdat ik al een paar zwarte oogpotloden heb liggen, en een bruin oogpotlood kan je ooglook wat zachter maken. Bruin had ik nog niet, terwijl het wel een goed beauty-must-have-product is!

De potlood. Ik vind de verpakking wel mooi. Je kunt niet veel speciaals doen aan een oogpotlood, maar ik vind dat ze een mooi lettertype en leuke dop hebben. Door die dop ziet het oogpotlood er ook stevig uit. Ook is de kleur van het oogpotlood in de verpakking terug te zien; handig!

Met flits.

 Zonder flits; in zonlicht. Op deze foto zie je de kleur het beste.

Dit is wat er overblijft na serieus wrijven met een doekje over mijn hand. Er blijft nog best veel zichtbaar.
Urban Decay belooft dat deze Eye Pencils 24 uur blijven zitten. Op deze foto zie je dus hoe goed de potlood blijft zitten.
Gelukkig is ‘ie niet moeilijk om te verwijderen; gewoon met oogmake-up remover. (Een grote plus, want andere longlasting oogpotloden of eyeliners zijn best moeilijk te verwijderen.)

Full Face met het 24/7 Glide On Eye Pencil.

Je ziet dat het niet opvallend bruin is, anders zou het gek lijken misschien. Het maakt de look net wat zachter, wat best mooi is bij lichtere huidjes zoals de mijne.

Ik ben erg tevreden over dit potlood. Het aanbrengen gaat makkelijk; het glijdt echt als boter over je huid! Sommige oogpotloodjes kunnen wat stroef aanvoelen, daar heb ik bij deze absoluut geen last van! De kleur is goed gepigmenteerd en blijft echt goed zitten.

Pluspunten:
- Fijne verpakking
- Makkelijk aan te brengen (glijdt over je huid)
- Blijft lang en goed zitten
- Maar is wel makkelijk te verwijderen
- In vele kleuren te verkrijgen

Minpunten:
- De prijs
- De verkrijgbaarheid: Bij Sephora, maar die winkel gaat weg uit Nederland..

Urban Decay is te koop bij Sephora (zolang de winkel nog hier is..) en dit 24/7 Glide On Eye Pencil kost € 18,00.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

9 reacties op “Urban Decay – 24/7 Glide On Eye Pencil

  1. ik heb onlangs een set van de 24/7 eyepencils gekocht voor 20 euro, een echt koopje, en ze zijn echt supergoed! ik hou voor overdag ook meer van bruine eyeliner dan zwart, staat inderdaad net iets mooier bij lichte huidjes :)

  2. Mooi kleurtje! Fijn ook dat hij zo lang en goed blijft zitten. Ik gebruik nu die van Essence en heb heel lang een potloodje van Bourjois gebruikt, maar deze van UD wil ik eigenlijk ook nog proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>